Kívánságlista

Call of Duty Black Ops II (2)
PC

2 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Készleten
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2012-11-13
 • Törzsvásárlói kártya
  +29 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 18+

Call of Duty Black Ops II (2) ismertető

A világhírű Call of Duty: Black Ops folytatása idén novemberben landol boltunk polcain!A taktikai hadviselés szerelmeseinek itt az újabb beszerzésre váró darab, melynek alapjai hasonlóak, mint az első játék esetében. A rejtőzködés és a megfelelő harci eszközök megválasztása döntő fontosságú a győzelem szempontjából, így akár a túlerőt is könnyűszerrel legyűrheted a fronton. Már az eléd táruló látvány is meggyőző, eddig soha nem tapasztalt élményeket ígér!

A játék alapötlete ugyan hasonlít az első részhez, azonban a környezet egy teljesen új dimenzióba repít el minket, ugyanis a Black Ops II egy 21. századi hidegháborúban játszódik, ahol Kína és az Egyesült Államok a két résztvevő, hadakozó fél. Ez már nem az emberek, hanem a technológia csatája lesz, ahol sokszor távirányítású gépekkel, hackertámadások használatával folyik a konfliktusok kezelése.

Az egyjátékos mód úgynevezett Strike Force missziókra épülő hadjáratot tartalmaz, ahol te választhatod ki a neked tetsző taktikai lépéseket, s ez befolyásolja a fő történetszál alakulását is. Újra nekifoghatsz az elfogyhatatlan élőhalottak felszámolásának is, az átgondolt Zombies mód single- és multiplayer módjában, továbbá a többjátékos módban az előző rész csatái köszönnek vissza, sokkal magasabb színvonalon.

Lehetőségek:

 • Hatolj be az ellenséges vonalak mögé a modern haditechnika egész kelléktárát felhasználva,
 • Formáld Te az egyjátékos hadjárat történetét, és csatázz barátaiddal a frenetikus multiplayer módokban!

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OSWindows Vista / Windows 7
Minimum CPUIntel Core 2 Duo E8200 2.66 Ghz, AMD Phenom x3 8750 2.4 Ghz
Minimum Memória4 GB
Minimum HDD16 GB
Minimum VGA512 MB memóriával rendelkező, Nvidia 8800 GT, ATI Radeon 3870 vagy erősebb.
Minimum DirectX-
További tartalom betöltése.