Kívánságlista

Battlefield Hardline
PC

5 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Készleten
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-03-17
 • Törzsvásárlói kártya
  +59 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 18+

Battlefield Hardline ismertető

A Battlefield-sorozat legújabb epizódjában a modern csataterek és a háborús övezetek helyett ezúttal egy sokkal hétköznapibb koncepció várja a rajongókat. A Battlefield Hardline ugyanis a franchise történetében először nem egy nagy konfliktus köré épített történetet mesél el, hanem a hollywoodi akciófilmek hangulatára alapozva egy a rendőrök és a bűnözők köré font cselekményt, amelyben autós üldözések, túszmentések, bankrablások és terrorista akciók is helyet kaptak.

"Állj a rendőrök vagy a bűnözők oldalára..."

A Dead Space-sorozatot is jegyző Visceral Games fejlesztői a modern SWAT-alakulatok mindennapjaiba engednek betekintést a Battlefield Hardline által, ezáltal garantáltan ott lehetünk majd mindig a dolgok sűrűjében, a legforróbb pillanatokban. Bármilyen kihívás elé is állítson minket a kampány, az amerikai rendőri erők teljes arzenálját bevethetjük a civilek biztonságának és a rend fenntartásának érdekében. Ezáltal változatos fegyverek, páncélok, fejlesztések, speciális kiegészítők várnak ránk a minden eddiginél nagyobb és változatosabb járműpark mellett, amelyben az autóktól kezdve a motorokon és a páncélozott harcjárműveken át a helikopterekig bezárólag mindent megtalálhatunk majd.

A Battlefield Hardline nem titkoltan egy tartalmas egyjátékos kampányt ígér, ám természetesen a sorozathoz hűen ezúttal is a többjátékos módtól várhatjuk a legnagyobb élményeket, valamint a szavatosságot. A multiplayer betöltésével pedig nemcsak a vadonatúj játékmódok egész sora vár ránk – Heist, Rescue, Hotwire, Bloodmoney –, hanem a rendőri erők mellett a másik oldalt is megismerhetjük, ezáltal a rablókkal is csatlakozhatunk az óriási ütközetekhez. Utóbbi esetben természetesen egészen más fegyverek, járművek lesznek bevethetőek az új epizód újdonságának számító csapdák mellett, de akár a bűnözők, akár a pandúrok oldalán fedezzük fel a modern bűnüldözés világát, minden esetben kiemelten fontos szerepet kap a kooperáció, valamint karakterünk fejlesztésének lehetősége.

 • Ismerd meg a modern bűnüldözést a Battlefield-sorozat sajátosságaival!
 • A tartalmas egyjátékos mód mellett intenzív többjátékos élmények várnak rád – rombolható környezettel, csapdákkal és magas szintű kooperációs lehetőségekkel!
 • Állj a rendőrök vagy a bűnözők oldalára, válassz a korábban még soha nem látott játékmódok közül, az összecsapások során pedig fejlődj egyre magasabb szintekre!

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OSWindows Vista SP 2 64-bit (a KB971512-es frissítéssel)
Minimum CPUIntel Core i3/i5 2.4 GHz / AMD Athlon II/Phenom II 2.8 GHz
Minimum Memória4 GB
Minimum HDD60 GB
Minimum VGANvidia GeForce GTX 260 (896 MB) / ATI Radeon HD 5770 (1GB)
Minimum DirectX-
Ajánlott gépigény
Ajánlott OSWindows 8 64-bit
Ajánlott CPUIntel Quad-Core CPU, AMD Six-Core CPU
Ajánlott Memória8 GB
Ajánlott HDD60 GB
Ajánlott VGANvidia GeForce GTX 760, AMD Radeon R9 290 (3GB VRAM-mal)
Ajánlott DirectX-
További tartalom betöltése.