Kívánságlista

Batman Arkham Knight
PC

2 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-11-27
 • Törzsvásárlói kártya
  +29 pont
 • crop_dinAjánlott életkor
  PEGI 16+

Batman Arkham Knight ismertető

Újabb ígéretes epizóddal gazdagodik a közkedvelt Batman Arkham-sorozat, amelynél ismét az első két részért felelős Rocksteady vállalja magára a fejlesztő szerepét, miközben minden eddiginél nagyobb szabadságot és fordulatokat ígér a csapat. A Batman Arkham Knight címet kapott alkotásban a Denevéremberre soha nem látott méretű összecsapások várnak, amelyek során Joker, Madárijesztő, Kétarc és Pingvin mellett egy új, mindeddig ismeretlen ellenféllel is szembe kell néznünk: Arkham igazi lovagjával!

"...akár a Batmobilet is használatba vehetjük..."

A Batman Arkham Knight a játékmenetet tekintve minden téren az előző részekből építkezik, de egy lényegesen kidolgozottabb és összetettebb kaland vár majd ránk, amelyben a harcok, a fejtörők, a lopakodás, valamint természetesen a Denevérember különleges szerkezetei kapják a főszerepet. Vállaljunk el bármilyen feladatot, mindig legalább két út vezet el a célig, így csak mi döntünk abban, hogy feltűnés nélkül, az ellenfeleken átverekedve, vagy valamilyen más módon végezzük el a küldetést.

A rengeteg új lehetőség mellett ráadásul minden korábbinál nagyobb szabadság, az Arkham City-hez képest pedig közel ötször akkora szabadon bejárható terület is vár ránk a Batman Arkham Knightban, ami csak úgy nyüzsög majd a tennivalóktól és a bűnbandáktól. Hatalmas újdonság, hogy immáron akár a Batmobilet is használatba vehetjük ahhoz, hogy felfedezzük Gotham városának utcáit, de a különleges járgány természetesen a harcok során is segítséget nyújthat, azonban leginkább a távolságok leküzdésében, valamint az óriási terület feltérképezésében jelent komoly előnyt.

 • Fedezd fel te is az eddigi legösszetettebb és legváltozatosabb Batman-játék élményét, amelyben a Sötét Lovag bőrébe bújva soha nem látott izgalmak várnak rád!
 • Oldd meg a küldetéseket úgy, ahogyan te szeretnéd! Lopakodj el a gonosztevők mellett, csald őket csapdába, alkalmazd speciális felszereléseidet, vagy verekedj meg velük szemtől-szemben!
 • Küzdj meg a DC-univerzum legrettegettebb bűnözőivel, de ezúttal ne lepődj meg, ha nem Joker lesz a legveszélyesebb ellenfeled!

Rendszerkövetelmények

Minimum gépigény
Minimum OSWindows 7 64-bit / Windows 8 64-bit / Windows 8.1 64-bit
Minimum CPUIntel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Minimum Memória6 GB
Minimum HDD45 GB
Minimum VGANVIDIA GeForce GTX 660 2 GB | AMD Radeon HD 7950 3 GB
Minimum DirectX-
Ajánlott gépigény
Ajánlott OSWindows 7 64-bit / Windows 8 64-bit / Windows 8.1 64-bit
Ajánlott CPUIntel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4 GHz
Ajánlott Memória8 GB
Ajánlott HDD55 GB
Ajánlott VGANVIDIA GeForce GTX 760 4 GB vagy azzal egyenértékű AMD videokártya
Ajánlott DirectX-
További tartalom betöltése.