Kívánságlista

Batman Arkham Collection

PC
5 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-11-22
 • Törzsvásárlói kártya
  +60 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 16+

Batman Arkham Collection ismertető

Végre egy vaskos kollekcióban is megjelenhet az utóbbi évtized legjobb Denevérember-kalandjaiként számon tartott Batman-trilógia, aminek köszönhetően egyetlen játék áráért szerezheted be magadnak mindhárom nagyszerű epizódot, így kronológiai sorrendben élheted át a Sötét Lovag izgalmas kalandjait.

A Batman: Arkham Collection tartalmazza a franchise legendás bemutatkozó részét, amelyet betöltve az Arkham Elmegyógyintézet megszökött gonosztevőit kell ismét rács mögé dugnunk úgy, hogy közben a Denevérember ősi ellensége, Joker irányítja a háttérben a szálakat. A Batman: Arkham City-ben egy kísértetiesen hasonló problémába csöppenhetünk, de a Sötét Lovagnak már a teljes várost fel kell forgatnia ahhoz, hogy megvédje a lakókat a gonosztevőktől. A Batman: Arkham Origins ezzel szemben főhősünk korai éveibe enged betekintést, ám ez korántsem jelenti azt, hogy egy percig is unatkoznánk, hiszen Joker a legvérmesebb bérgyilkosokat küldi Batmanre annak érdekében, hogy félreállítsák őt az útból.

Batman Arkham Collection

A Batman: Arkham Collection mindegyik alkotása hasonlóan kimagasló minőséget képvisel, így három díjnyertes címre csaphatsz le egy kalap alatt. A Batman-trilógia sikerét egyébiránt az a nagyszerűen felépített játékmenet jelenti, ami remekül ötvözi az izgalmas és látványos harcokat a lopakodás művészetével, valamint a nagyszerűen kivitelezett fejtörőkkel, amelyek tökéletes időközönként váltogatják egymást ahhoz, hogy ne váljon unalmassá a végeredmény. Ezt az élményt színesíti továbbá a DC-univerzum sajátos, kissé gótikus és sötét atmoszférája, valamint Batman karaktere, aki nem csak karizmájával ragadja magával a játékost, hanem számtalan egyedi kiegészítőjével is, amelyeket aktívan használhatunk is a kampányok során.

 • Itt a nagy alkalom, hogy egy csomagban, verhetetlen áron juthass hozzá a Batman-sorozat eddig megjelent epizódjaihoz!
 • Csatlakozz te is a Denevéremberhez, és éld át a képregények színvonalával vetekedő történeteket!
 • Ismerd meg a nagyszerű és változatos játékmenetet, amelyben a lopakodás, a harc és a fejtörők elegye egy tökéletes egészet alkot!
További tartalom betöltése.