Kívánságlista

ATV Drift & Tricks (PC/MAC) Letölthető
PC

4 669 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-11-14
 • Törzsvásárlói kártya
  +47 pont

ATV Drift & Tricks (PC/MAC) Letölthető letöltésének folyamata

ATV Drift & Tricks (PC/MAC) Letölthető ismertető

Unod a kétkerekű járműveket? Akkor az ATV Drift & Tricks a te ATV játékod! Egy kizárólag quadokat tartalmazó autóverseny-játék, amelyet 3 okból is imádhatsz:Játssz egyedül, vagy a multiplayer módban a 8 vad játékmóddal:
League, Time Trial, Quick Race, Hot Lap, King of the Road, Golden Helmet, Last One Standing és Hunter. Versenyezz egyedül, vagy osztott képernyőn a barátaiddal a hihetetlen kihívásokat rejtő játékmódok során. És ha ez sem elég? Indíts egy online multiplayer versenyt - akár 10 résztvevővel - hogy kiderüljön, ki vezeti terep-quadját a legjobban.

Változatos pályák, amelyeken újra és újra száguldozhatsz:
Sivatagok, erdők, hegyek, tavak, folyók, oázisok ... helyszínek, amelyek elgyönyörködtetnek! Itt tényleg mindent láthatsz!

Őrült mutatványok, és maximumra járatott driftek:
Ugorj magasan a levegőbe minden alkalommal, amikor egy olyan olyan mutatványt végzel, amely az őrületbe kergeti ellenfelediet! A leérkezéskor pedig driftelj egy hatalmasat. A gumiabroncsok fogják megfizetni az árat - és persze az ellenfeleid is!

 

 

 

©2017 Anuman Interactive SA. All rights reserved. Published by Anuman Interactive SA. Microïds is a trademark of Anuman Interactive SA. All rights reserved.

Unreal® is a trademark or registered trademark of Epic Games, Inc. in the United States of America and elsewhere.

Unreal® Engine, Copyright 1998 – 2017, Epic Games, Inc. All rights reserved. Developed by Artefacts Studio.

További tartalom betöltése.