Kívánságlista

Assassin's Creed: Liberation HD (PC) Letölthető
PC

2 919 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nem elérhető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  1970-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +29 pont

Assassin's Creed: Liberation HD (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Assassin's Creed: Liberation HD (PC) Letölthető ismertető

Bemutatkozik az Assassin’s Creed® Liberation HD, a függetlenségi háború előtt játszódó Assassin’s Creed saga kitűnő új fejezete, amely most először csodálható meg HD-ben PC-n és konzolokon. Továbbfejlesztett játékmenetével, mélyebb történetével, valamint HD grafikájával a Liberation egy magával ragadó és teljes Assassin’s Creed élményt nyújt.

Az 1765-ös évet írjuk. Miközben északon az amerikai forradalomhoz vezető események zajlanak egyre intenzívebben, a spanyol erők délen Louisiana elfoglalását tervezik - de nem számoltak Aveline-nek, a halálos asszaszinnal, aki a szabadságért folytatott hadjáratában minden rendelkezésére álló képességét és fegyverét használni fogja. Legyen szó ellenségeinek változatos módokon történő meggyilkolásáról, vagy halálos csapdákba csalásáról - Aveline nevének említése félelemmel tölti el azok szívét, akik keresztezik útját.

Asszaszinként Aveline hamarosan egy felejthetetlen kaland közepén találja magát, amely New Orleans zsúfolt utcáiról a voodoo kísértetek járta mocsarakon át az ősi maja romokig vezeti. Döntő szerepe lesz a viharos New Orleans-i felkelésben és egy új nemzet első lépéseiben. Nem magáért, hanem azok szabadságáért küzd, akiknek életét és reményeit már összezúzták.

 

© 2013 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Assassin’s Creed, Ubisoft, and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.

 

További tartalom betöltése.