Kívánságlista

All-Star Fruit Racing (PC) Letölthető
PC

8 039 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  1970-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +80 pont

All-Star Fruit Racing (PC) Letölthető letöltésének folyamata

All-Star Fruit Racing (PC) Letölthető ismertető

Hagyd hogy elvarázsoljon ez a minden korosztálynak és képességi szintnek megfelelő, villámgyors és lenyűgöző kart-versenyjáték! Az All-Star Fruit Racing a játékosokat hihetetlen akciókban bővelkedő, színpompás világokba repíti: driftelj át loopokon, ugrass hatalmasakat, és győzd le a gravitációt ebben a robbanékony, élénk színű versenyjátékban, amely bajnokságokkal, játékmódokkal, és lélegzet-elállító látvánnyal vár!

 

Csinálj villámgyors karriert!

Válaszd ki kedvenc szereplődet, és törj a csúcsra az embert próbáló bajnokságok sorozatában. Találd meg a sebesség és a képességek közötti tökéletes egyensúlyt, miközben kilenc másik versenyzővel méred össze tudásodat a dobogó első fokáért, és a győzteseknek járó díjakért folyó verseny során. Nyiss meg új szereplőket, bajnokságokat, és kart-alkatrészeket helyezéseiddel!

Légy a játékmódok mestere!

A Bajnokok Bajnokának tartod magadat? Az utazásod csak most kezdődik! Hozz létre Saját Bajnokságokat, és válassz a három nehézségi szint, és sebesség között, hogy testreszabd a kihívást, vagy vesd magad a számtalan különböző játéktípusba, amelyek között Dragster, Hill Climb, és Elimination versenyeket, Time Attacks próbákat, és módosítókban bővelkedő módokat találsz, amelyek gyökeresen átírják a szabálykönyvet!

Urald az évszakokat!

Égesd a gumit az öt világ 21 hihetetlen pályáján: a Tavasz-, Nyár-, Ősz-, Tél-, és a Különleges-szigeteken. Száguldj fel vulkánokon, óriáskígyók gigantikus testén, hatalmas, kart-lapító hógolyók között, a valaha látott legőrültebb pályákon!

Röffentsd be a Juicer-t!

Készítsd ki ellenfeleidet (és egójukat) pusztító gyümölcs-alapú mozdulatokkal az innovatív Juicer power-up rendszer segítségével. Gyűjtsd össze verseny közben a különböző gyümölcsöket, és töltsd fel a Juicer lé-tartályait, majd kombináld szabadon a létartályok erejét, hogy szabadon eressz egy kombó power-up-ot. Különböző power-upokat zúdítasz ellenfeleid nyakába, vagy megvárod, míg összegyűlik a gyümölcserőd, és a Mega-Juice akció egyenesen az első helyre katapultál?

Mérkőzz meg barátaiddal és családoddal!

Ne versenyezz egyedül! Oszd meg az All-Star Fruit Racing élményt mindenkivel a két-, három-, és négyfős osztott képernyős akciókban!

Hívd ki az egész világot!

Versenyezz a világ minden tájáról származó játékosokkal a nyolcfős online küzdelmekben!

Szabd testre kartodat!

Nyiss meg új alkatrészeket a játék során, amelyek segítenek újratervezni, újraépíteni, és újrafesteni álmaid járgányát. Itt nem csak a győzelemről van szó - ez a stílusos győzelemről szól. A több mint 32.000 lehetséges kart kombinációból megalkotott A tökéletes járműtől csak egy műhelylátogatás választ el...

További tartalom betöltése.