Betöltés...

Xbox Puma Nyereményjáték

Xbox Puma Nyereményjáték

Xbox Puma Nyereményjáték ismertető

NYEREMÉNYJÁTÉKUNK LEZÁRULT

NYERTESEINK:

Pokorny Barnabás
Lengyel Csaba
Fejes Henrietta
Harmati Renáta
Kovács Mihály
Molnár Tamás
Reman Ádám
Szeltner Norbert
Tasi Gábor
Tódor Balázs Gábor

A nyertesekkel e-mailben felvettük a kapcsolatot!


Xbox x Puma nyereményjáték a Konzolvilágban!

Játssz velünk, és megnyerheted a kisorsolásra kerülő, 10 db Xbox x Puma ajándékcsomag egyikét! Élvezd a vadonatúj, Pulse Red Xbox kontroller kényelmét a legjobb Xbox Game Pass játékokkal, és légy stílusos a legmenőbb Puma kiegészítőkkel!

A nyereményjáték menete

Ahhoz, hogy velünk játssz, és esélyed legyen megnyerni ezt az exkluzív ajándékcsomagot, nincs más dolgod, mint március 1 és 31 között bármilyen Xbox Game Pass tagságot vásárolni országszerte bármelyik Konzolvilág üzletünkben, vagy webáruházunkban. A vásárlást igazoló blokk vagy számla képét küldd el nekünk az xboxjatek@konzolvilag.hu email címre, és máris neveztél!

Sorsolás: 2021. április 1.

Az ajándékcsomag

Exkluzív nyereményjátékunk nem jöhetett volna létre a Konzolvilág, az Xbox és a Puma együttműködése nélkül. A kisorsolt ajándékcsomagok része egy új kiadású, Pulse Red (pulzusvörös) Xbox kontroller, amelyet Xbox konzolhoz, Windows 10 PC-hez és mobiltelefonokhoz is használhatsz, plusz egy Puma hátizsák és Puma sapka.

Xbox Game Pass

Lépj be az Xbox világába Xbox Game Pass tagsággal, és élvezd korlátlanul a Microsoft szolgáltatásában szereplő több száz játékot! Akár konzolon, akár PC-n játszol, ezt az ajánlatot nem érdemes kihagyni, sőt, Ultimate tagsággal akár még mobiltelefonon is játszhatsz a felhőn keresztül!

Az Xbox Game Pass tagság a konzolos játékosoknak: több, mint 100 Xbox One és Xbox 360 játék, melyek természetesen a legújabb Xbox Series X|S konzolokon is játszhatók! A legnagyobb sikercímektől a legérdekesebb független produkciókig ebben a kínálatban mindig találhatsz kedvedre valót.

Az Xbox Game Pass for PC tagság a Windows 10 PC felhasználóknak: Több, mint 100 játék korlátlan hozzáféréssel a Microsoft Store-ban, köztük sok exkluzív PC-s cím, a számítógépes játékosok igényeihez szabott produkciók, stratégiai és menedzser játékok. Ha a PC a Te platformod, akkor az Xbox Game Pass for PC a Te tagságod!

Az Xbox Game Pass Ultimate tagság mindenkinek, aki az Xbox platform legjavára vágyik: ennek az átfogó tagságnak a része a konzolos és PC-s Game Pass kínálat, sőt a teljes EA Play kínálat is, így a több száz konzolos és PC-s játék mellett 80-nál is több EA produkcióval is játszhatsz, korlátlanul! Ezen kívül az Xbox Live Gold is része, annak minden előnyével (konzolos online játék, havonta ingyenes játékok, exkluzív heti kedvezmények). Az Xbox Game Pass Ultimate tagok ráadásul akár Androidos mobiltelefonról is játszhatnak, köszönhetően a felhőalapú játéknak (Microsoft xCloud).

Pulse Red Xbox kontroller

Az újgenerációs Xbox Series X|S konzolokhoz kiadott új kontroller még kényelmesebb játékot tesz lehetővé, köszönhetően az ergonomikus kialakításnak, és a textúrázott markolatoknak és ravaszoknak. A rezgő ravaszok, a még pontosabb visszajelzést adó, újratervezett d-pad és a dedikált Megosztás gomb gondoskodik róla, hogy a játék minden pillanatban élmény legyen, a legjobb pillanatokat pedig könnyedén megoszthasd barátaiddal.

A Pulse Red kontroller, hasonlóan a többi Xbox kontrollerhez, Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, így könnyedén párosítható Windows 10 PC-kkel, táblagépekket, sőt mobiltelefonokkal is. Beépített 3.5 mm-es jack csatlakozójával bármilyen kompatibilis fejhallgató használható.

Nyereményjátékunk keretében most tiéd lehet ez a menő színösszeállítású, vörös, fehér és fekete betétekkel feldobott kontroller, amely a kényelem és precizitás mellett látványos stílusával is kitűnik!

Játssz velünk, és nyerj!

Ne feledd, egész márciusban játszhatsz! Vásárolj Xbox Game Pass tagságot, küldd el nekünk a vásárlást igazoló blokk vagy számla képét, és te lehetsz az egyik szerencsés!

A nyereményjáték időtartama: 2021. március 1-31.

A nyereményjáték szabályzata megtalálható ezen az oldalon:
https://www.konzolvilag.hu/hirek/xbox-puma-nyeremenyjatek-szabalyzat

Megrendelem