Kívánságlista

Thrustmaster TCA QUADRANT AIRBUS EDITION - WW (2960840)

PC
38 899 Ft
Bruttó ár

  • Termékazonosító
    200179471
  • Házhoz szállítás
    Rendelhető
  • INGYENES átvétel üzleteinkben
  • KISZÁLLÍTÁS 1 NAPON BELÜL*
  • Szaküzletek készletinformációja
  • Rendelhető
    Részletek
  • Rendelhető
    Részletek
  • Megjelenés
    2021-12-06
  • Garancia
    2 év
  • *Ha a termék központi raktárunkban elérhető, abban az esetben a 16:00-ig leadott rendeléseket tudjuk a következő munkanapra teljesíteni. Amennyiben a termék valamelyik boltunkban van készleten, vagy csak külsős raktárból szerezhető be, akkor a 11:00-ig leadott rendeléseket tudjuk a következő munkanapra teljesíteni.

Thrustmaster TCA QUADRANT AIRBUS EDITION - WW (2960840) ismertető

IKONIKUS AIRBUS VEZÉRLŐK  

A TCA Quadrant Airbus Edition 8 ergonomikus fizikai akciógombbal (plusz 8 virtuális gombbal a tolóerő szabályzón, összesen 16) rendelkezik, melyek az Airbus utasszállító vezérlőjének a másai (A320neo típus).
Vezesd a gépedet úgy, mint egy igazi kapitány a valósághű quadrant gázkar gomboknak, mód váltóknak és egyéb vezérlőknek köszönhetően.

KETTŐS TOLÓERŐ SZABÁLYZÓ  

A TCA Quadrant Airbus Edition két különböző tolóerő szabályzóval is rendelkezik melyek pont olyanok, mint az igazi Airbus utasszállítókon található vezérlők.
Négy hajtóműves repülőgépek esetében (Airbus A380 típus) össze lehet kötni kettő quadrant gázkart (a plusz quadrant gázkar külön kapható) és kettő helyett rögtön négy tolóerő szabályzó birtokában lehetsz.

UNIVERZÁLIS TOLÓERŐ-VISSZAFORDÍTÓ  

A TCA Quadrant Airbus Edition egy beépített tolóerő-visszafordító mechanizmussal rendelkezik, amely hibátlanul működik utasszállítóval, könnyű repülőgépekkel és teherszállítóval is.     
 
MÁGNESES TECHNOLÓGIA  

Az érintésmentes H. E. A. R. T (HallEffect AccuRate Technology) technológia, potméterek nélkül korlátlan élettartamot és optimális pontosságot biztosít repülés közben.   

BÁRMELY REPÜLŐT ELVEZET    

A mód váltókat kapcsoló eszköz megegyezik az Airbus utasszállítókon találhatóval.
A mechanikai kapcsoló segítségével kikapcsolhatod a mód váltók és tolóerő-visszafordító működését (lineáris tengely módba kapcsolás), így bármilyen utasszállítót rugalmasan elvezethetsz.



AIRBUS TCA REPÜLÉS TERMÉKCSALÁD    

Az Airbus TCA (Thrustmaster Civil Aviation) termékcsalád egy csomó kiegészítőt tartalmaz, hogy még valóságosabbá váljon a játék.
Nézd meg a TCA Sidestick Airbus Edition, TCA Quadrant Add-On Airbus Edition és a TM Flying Clamp kiegészítőket — illetve a híres TFRP oldalkormány rendszert is (mind külön kapható), hogy lélegzetelállító repülésben lehessen részed.
KOMPATIBILIS A T. A. R. G. E. T SZOFTVERREL (TARTALMAZZA) A T. A. R. G. E. T (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor) egy szoftvercsomag, amely lehetővé teszi a Thrustmaster vezérlők tesztelését, beállítását és programozását.
A T. A. R. G. E. T minden kompatibilis Thrustmaster kiegészítőhöz és jól ismert játékhoz (újabbakhoz és régebbiekhez is) tartalmaz beépített beállításokat.

Bővítsd limit nélkül az elérhető beállítások számát!

Thrustmaster TCA QUADRANT AIRBUS EDITION - WW (2960840) specifikáció

Ergonómia

Termék színeFekete,Kék
Ergonómikus markolatIgen
Ergonomikus trigger gombokIgen
Csatlakozás utáni azonnali használat ('Plug and Play')Igen

Beviteli eszköz

EszköztípusFlight Sim
Támogatott játékplatformokPC
Gombok száma16

Szoftver

Támogatott Windows operációs rendszerekWindows 10, Windows 8

Tömeg és méretek

Tömeg530 g

Logisztikai adatok

Harmonized System (HS)-kód95049080
További tartalom betöltése.

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk
a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles

QR kód