Kívánságlista

Thrustmaster T300 RS GT Edition PC/PS3/PS4 kormány

Több platform
163 399 Ft
Bruttó ár
 • Termékazonosító
  200022710
 • Házhoz szállítás
  Rendelhető
 • INGYENES átvétel üzleteinkben
 • KISZÁLLÍTÁS 1 NAPON BELÜL*
 • Szaküzletek készletinformációja
 • Rendelhető
  Részletek
 • Rendelhető
  Részletek
 • Hitelinformációk, részletfizetés
  Hitelkalkulátor
 • Megjelenés
  2020-01-01
 • Garancia
  2 év
 • *Ha a termék központi raktárunkban elérhető, abban az esetben a 16:00-ig leadott rendeléseket tudjuk a következő munkanapra teljesíteni. Amennyiben a termék valamelyik boltunkban van készleten, vagy csak külsős raktárból szerezhető be, akkor a 11:00-ig leadott rendeléseket tudjuk a következő munkanapra teljesíteni.

Thrustmaster T300 RS GT Edition PC/PS3/PS4 kormány ismertető

A Thrustmaster T300RS GT kormány lehetővé teszi, hogy a versenyzők elmerüljenek az autóversenyzésben és jobb teljesítményt érjenek el. Ennek érdekében a Thrustmaster olyan kivételes megoldásokat kínál a játékosoknak, melyekkel radikálisan fokozhatják az autóversenyzésben szerzett élményt.

A T300RS sorozat minden tagja (T300RS, T300RS GT és T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) rendelkezik gyorsan és egyszerűen cserélhető kormány rendszerrel, melynek segítségével a játékosok különböző Thrustmaster kormányokkal élvezhetik a versenyzést (külön kapható).

A csaknem 25 watt teljesítményű kefe nélküli motoros T300RS GT versenykormány működése gyors és pontos, hogy bármely versenyterepen tökéletesen uralhasd az autót. A kétszíjas rendszernek köszönhetően, a zavaró hangok csökkennek és a mozdulatok zökkenőmentessé válnak, hogy a vezetési élmény még könnyedebb és rugalmasabb legyen. A T300RS GT versenykormány a saját fejlesztésű H.E.A.R.T érintésmentes mágneses technológiával működik, potméterek nélkül az optimális precizitásért, ami idővel sem csökken: élvezd a megbízhatóságot, mely világszerte alap mérceként szolgál a virtuális versenyzők körében.

A  T300RS GT hivatalos PlayStation és Gran Turismo licenccel rendelkező termék és kompatibilis  PS4-el és PC-vel.

PS5 játékokkal működik (A PS5 játék kompatibilitást a Thrustmaster tesztelte és jóváhagyta. A megjelenés időpontjában a teljes választék PS5 kompatibilitását a Sony Interactive Entertainment LLC. még nem tesztelte és nem hagyta jóvá.)

EGYSZERŰEN CSERÉLHETŐ KORMÁNY

A T300RS sorozat minden tagja (T300RS, T300RS GT és T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) rendelkezik gyorsan és egyszerűen cserélhető kormány rendszerrel, melynek segítségével a játékosok különböző Thrustmaster kormányokat használva élvezhetik a versenyzést.

A Thrustmaster termékcsalád kiegészítő kormányai, olyan kormányokból állnak, melyeket alap vagy pedálszett nélkül külön is meg lehet vásárolni, ennek köszönhetően a T300RS felhasználók a különböző motorsport stílusokhoz dedikált termékek széles skálája között válogathatnak: legyen az GT versenypálya vagy a rally versenyzés embert próbáló terepe, a Thrustmasternek mindenre van megoldása.

Egyszerűen fordítsd el a T300RS alapján található zárrendszert, hogy a jelenleg használt kormányt levehesd és az újat felszerelhesd.

A kormány gyorskioldó rendszerének használatához nem kell más, mint egy csillagcsavarhúzó, hogy hosszú távon is stabilan játszhass.

GYORS, ERŐS KEFE NÉLKÜLI SZERVOMOTOR

A T300RS sorozat minden tagja (T300RS, T300RS GT és T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) egy csaknem 25 watt teljesítményű szervomotorral rendelkezik, hogy a játékod gyors és precíz legyen, illetve, hogy bármely versenyterepen tökéletesen uralhasd az autót.

Valósághűen, pontosan továbbítja az egyes versenyek különböző elemeinek az adatait egyenesen a felhasználó kezéhez, emiatt ez a motor egy nélkülözhetetlen darab. Összehasonlítva egy kefés motorral, a T300RS sorozat versenykormányába épített kefe nélküli motor elképesztően csendes versenyélményt tesz lehetővé.

A kefe nélküli motor szívóssága a Force Feedback szempontjából folyamatos intenzitást és erőt biztosít a versenykormánynak, mely érzet még hosszabb játékok alatt sem csökken.

A kefés motoroktól eltérően, ez a kefe nélküli motor technológia stabilitást és dinamikus teljesítményt nyújt egészen a verseny legvégéig.

KÉTSZÍJAS RENDSZER

A T300RS sorozat minden tagja (T300RS, T300RS GT és T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) kétszíjas rendszerrel rendelkezik, mely csökkenti a zavaró hangokat és sima mozdulatokat tesz lehetővé a még könnyedebb és rugalmasabb vezetési élményért. 

A kétszíjas működés lehetővé teszi, hogy a versenypályákról érkező különböző adatokat kiegyenlítse.

Mivel direkt módon kapcsolódik a kefe nélküli motorhoz, a rendszer teljesen kiveszi a lehetséges holtjátékot a képletből és csökkenti a kényelmetlen rázkódást anélkül, hogy elvenne a felhasználóhoz közvetített erőhatásokból, ezáltal minden versenykörnyezetben optimálisan élethű marad.

A Thrustmaster zászlóshajó versenykormány sorozatánál is ezt használták (T-GT és TS-XW, külön kapható), ez a rendszer jelentős technikai fejlődést jelent a teljesítmény tekintetében, olyan versenyeknél, ahol a részletekben rejlik az ördög.

SAJÁT FEJLESZTÉSŰ MÁGNESES TECHNOLÓGIA

A T300RS sorozat minden tagja (T300RS, T300RS GT és T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) a Thrustmaster saját fejlesztésű mágneses technológiáját használja, az optimális precizitásért ami idővel sem csökken: élvezd a megbízhatóságot, mely világszerte alap mérceként szolgál a virtuális versenyzők körében.

A Thrustmaster saját szabadalmú érintés nélküli H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) rendszere, potméterek nélkül, korlátlan élettartamot és optimális precizitást biztosít az egész játék alatt: akár 16 bites felbontás, 65,536 értékekkel.

Kiváló befektetés mindazoknak, akik most kezdik a versenyzést, fejlesztenék a képességeiket vagy jelentős mértékben javítanák a teljesítményüket. Ezt a saját szabadalmú technológiát számos Thrustmaster csúcsminőségű terméke is használja, beleértve a T-LCM Pedals pedálszettet és a kiemelt T-GT és TS-XW versenykormányokat (külön kapható).

 • Gyors kefe nélküli motor: csaknem  25 watt teljesítmény az érzékeny, valósághű Force Feedbackért
 • Gyorsan és egyszerűen cserélhető kormány: élvezd a különböző versenyzési stílusokat
 • Kétszíjas rendszer a sima játékért holtjáték nélkül
 • Saját fejlesztésű H.E.A.R.T mágneses technológia: korlátlan élettartam és optimális precizitás
 • Tartozik hozzá egy T3PAGT 3 pedálos szett és kompatibilis a T-LCM Pedals pedálszettel (külön kapható)
 • Kompatibilis a Thrustmaster TH8A sebváltóval és a TSS Handbrake progresszív kézifékkel|szekvenciális váltóval (külön kapható)
 • Hivatalos PlayStation és Gran Turismo licenccel rendelkező termék, kompatibilis PS4-el és PC-vel
 • PS5 játékokkal működik
További tartalom betöltése.

TISZTELT VÁSÁRLÓINK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk
a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles

QR kód