Gépcsomagválasztási segédlet

Üdvözöllek!

Szeretnél konzolt választani, de fogalmad sincs, hogy melyik platform lenne számodra az ideális? A Konzolválasztó varázsló segítségével most egyszerűen megtudhatod, hogy mely Xbox vagy Playstation gépcsomag illik hozzád. Kérlek, válaszolj erre a néhány kérdésre és már meg is mutatom, hogy mit ajánlok számodra.

Melyik fontosabb számodra?


Az, hogy mindig a legújabb játékokat játszd, vagy az, hogy az elmúlt évek videojátékait tudd végigjátszani úgy, hogy a pénztárcád sem bánja?

Az újgenerációs konzolokat ajánljuk neked.


A Playstation 4 és Xbox One között teljesítményben nagy különbség nincs, viszont nézd meg, hogy melyik konzolhoz tartozó exkluzív játékok tetszenek jobban. Az exkluzív játékok csak az egyik platformra jelennek meg többségében. Fontos szempont az is, hogy ha sokat szeretnél multiplayer játékokat játszani a barátokkal, akkor nekik milyen konzoljuk van, hiszen csak akkor tudtok az online többjátékos móddal játszani, ha egyforma konzollal rendelkeztek. A harmadik fontos szempont, hogy a PS4-hez januárban a Playstation VR szemüveg megérkezik, így a virtuális valóságban is lehet kalandozni. Kattints ide és nézd meg a PS4 exkluzív játékokat és az Xbox One exkluzív játékokat.

Az Xbox konzolok garantált szórakozást biztosítanak számodra.


Az újgenerációs Xbox One gépcsomagokhoz kedvező áron juthatsz hozzá, és számos játékkal visszafelé kompatibilisek. (Régebbi - Xbox 360 - játékokat is lehet rajtuk futtatni.) Az Xbox One Slim gépcsomagok pedig a vékonyított konzolt tartalmazzák és 4K, illetve Ultra HD filmeket is lehet nézni rajtuk. Az Xbox One S konzolok HDR (High Dynamic Range) támogatással rendelkeznek így mind a játékok, mind a filmek szebben futnak rajta. Az Xbox One X a legerősebb konzol a világon. Teljesítményben 40%-al nyújt többet a hagyományos Xbox One konzoloknál. A 6 teraflopos grafikai élmény már teljes egészében lehetővé teszi, hogy a játékokat a legjobb 4K minőségben játszhassuk végig.

A Playstation konzolok garantált szórakozást biztosítanak számodra.


Kínálatunkban megtalálod a Playstation 4 Slim-et, mely vékonyított külsővel rendelkezik és HDR (High Dynamic Range) támogatással rendelkezik, így mind a játékok, mind a filmek szebben futnak rajta. Akár használtan is tudsz vásárolni klasszikus PS4-et. A Playstation 4 Pro pedig a legerősebb konzol a világon magas képfrissítési arányával és akár 4K vagy Ultra HD felbontás mellett is tudsz játszani.

További tartalom betöltése.