img

Kedvezményes Microsoft 365 tagság telefonok és tabletek mellé

Vásárolj nálunk bármilyen új telefont vagy táblagépet, és szerezz Microsoft 365 tagságot, most 1TB OneDrive tárhellyel kedvezményes áron!

Az okoseszközök (mobiltelefonok, tabletek) használata ma már kéz a kézben jár az internet és a felhő adta lehetőségekkel. A Microsoft által kínált Microsoft 365 tagság és OneDrive tárhely ideális párost jelentenek, mert egyrészt hozzáférést nyújtanak a Microsoft 365 mobilos alkalmazásokhoz (Word, Excel, Powerpoint stb.), a Microsoft fiókhoz kapcsolt OneDrive-on pedig biztonságosan tárolhatjuk dokumentumainkat, fényképeinket és egyéb adatainkat.

A két szolgáltatás összekapcsolódik, most pedig mindenki, aki nálunk vásárol telefont, kedvezményes áron szerezhet mellé Microsoft 365 tagságot, most 1TB (1024 GB) online tárhellyel.

Akciónkban a következő konstrukciók választhatók:

Ahhoz, hogy kedvezményes havidíjért juss hozzá a fenti tagságokhoz, plusz most 1TB OneDrive tárhelyet is szerezz mellé, nincs más dolgod, mint választani bármelyik új telefon vagy táblagép közül. Új készülékeden így azonnal igénybe veheted a Microsoft 365 alkalmazásokat, és kihasználhatod a OneDrive szinte végtelen tárhelyét, amelyen több ezer fényképet, dokumentumot és zenét helyezhetsz el, amik mindenhová elkísérnek a telefonoddal vagy tableteddel együtt.

Telefonkínálatunkat megtalálod webáruházunkban ezen az oldalon, de természetesen üzleteinkben is várunk szeretettel, ahol kollégáink segítenek kiválasztani a neked megfelelő típust.



További tartalom betöltése.