-12%
Kívánságlista

Microsoft 365 Vállalati standard verzió ESD (Letölthető) (KLQ-00211)

PC
56 499 Ft
49 999 Ft
Bruttó ár

 • Office Akció
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Szaküzletek készletinformációja
 • Rendelhető
  Részletek
 • Rendelhető,
  Részletek
 • Megjelenés
  2019-01-01
 • Garancia
  nincs
 • play_for_work Aktiválás helye

Microsoft 365 Vállalati standard verzió ESD (Letölthető) (KLQ-00211) letöltésének folyamata

Microsoft 365 Vállalati standard verzió ESD (Letölthető) (KLQ-00211) digitális kód hozzáférés

Microsoft 365 Vállalati standard verzió ESD (Letölthető) (KLQ-00211) ismertető


A Microsoft 365 tagság mindenki számára lehetővé teszi, hogy profi minőségű dokumentumokat állítson elő, és ezeket egyszerűen és biztonságosan kezelhesse online tárhelyén. Office alkalmazások, felhőalapú tárhely és nagyfokú biztonság egyetlen tagságban! Vásárolj most Microsoft 365 tagságot, és 3 hónap extra előfizetést kapsz hozzá ajándékba!


Microsoft 365 Egyszemélyes Verzió: egy fő számára teszi lehetővé az összes Office alkalmazás elérését, 1 TB felhőalapú tárhelyet és fejlett biztonsági opciókat is nyújt. Microsoft 365 Családi Verzió: ideális választás a teljes háztartás számára! Ez a kiadás akár 6 fő számára garantálja a hozzáférést az Office alkalmazásokhoz, és mindenki kap 1 TB online tárhelyet a megfelelő biztonsági lehetőségekkel.A Microsoft 365-tel rendezettebbé teheted az életedet, ha dokumentumokról van szó. Írj úgy, mint egy profi, készíts prezentációkat, tartsd számon pénzügyeidet, és ügyelj a családod biztonságára, mindezt egyetlen tagsággal. Sőt, az otthoni Windows PC mellett mindezeket akár mobiltelefonon is használhatod! Microsoft Szerkesztő: professzionális dokumentumok online. Legyen szó akár regényírásról, emailek küldéséről vagy közösségi médiáról, a Szerkesztőben egyszerűen hozhatsz létre hasznos és látványos dokumentumokat és szövegeket.


Pénzügyek Microsoft Excelben: a Microsoft jól ismert táblázatkezelőjében nemcsak egyszerűen vezetheted a család pénzügyeit, de látványos ábrákkal, grafikonokkal is gazdagabbá teheted az adatokat, hogy mindenki tisztában legyen az aktuális pénzügyekkel. Office mobilalkalmazás: kezeld dokumentumaidat útközben is! Az Office mobilalkalmazással könnyedén folytathatod a szerkesztést, hiszen a felhőben mindig a legfrissebb állapot érhető el. Ezen kívül valós dokumentumokat is beszkennelhetsz vele, amiket szintén a felhőben tárolhatsz.

Az egyéves előfizetés tartalmazza a legfrissebb, teljes verziójú Microsoft 365 alkalmazásokat. Előfizetését az Önnel közös háztartásban élők közül legfeljebb négy személlyel megoszthatja. Office 5 PC vagy Mac számítógépen, továbbá 5 iPad, Android vagy Windows táblagépen, valamint 5 telefonon. Könnyen hozzáférhet dokumentumaihoz az iPhone, Android és Windows telefonokra kifejlesztett Office mobilalkalmazások segítségével. Havonta 60 percnyi beszélgetés a Skype hálózaton: több mint 60 ország telefonszámait hívhatja

További tartalom betöltése.