img

Érkezik a Super Mario Bros. Wonder

Készülj fel, mert október 20-án megérkezik a Super Mario Bros. Wonder, a Nintendo legnagyobb hősének vadonatúj kalandja, kizárólag Switch konzolra!

Super Mario immár 38 éves, de ugyanolyan friss, fiatalos és szerethető, mint 1985-ben, amikor először varázsolta el a játékosokat. A Nintendo hihetetlen kreativitással, minden alkalommal új ötletekkel és gyönyörű látványvilággal rázza fel a hagyományos Mario játékmenetet, amely idén október 20-án új szintre emelkedik, a Super Mario Bros. Wonder megjelenésének köszönhetően.

Mario és barátai (Luigi, Peach, Toad) meghívást kapnak a Virágkirályságba, amely saját otthonuk, a Gombakirályság mellett fekszik. Csakhogy amikor megérkeznek, kiderül, hogy Bowser király lebegő kastéllyá változott, és elszabadítja a poklot az egykor békés tájon. Marión és barátain a sor, hogy megmentsék a királyságot!

A Super Mario Bros. Wonder visszatér a 2D-s játékmeneti alapokhoz, ám azt rendkívüli ötletekkel teszi változatosabbá. Minden pályán találhatsz úgynevezett Csodavirágokat, amik teljesen megváltoztatják az adott helyszínt. A csövek életre kelnek, a gravitáció megváltozik, vagy hőseink az űrbe kerülnek… További felvehető extrákkal ráadásul új képességekre is szert tehetsz. Változz elefánttá, fújj az ellenségekre buborékokat, vagy fúrj alagutat új helyszínek felfedezéséhez! Sosem tudhatod, melyik pályán milyen kihívások, rejtélyek és titkos kincsek várnak.

A játék ráadásul nemcsak profi játékosoknak ajánlható, hanem a kezdők is bátran nekifoghatnak. Aki nem biztos a dolgában, az valamelyik színes Yoshi hátára pattanva is játszhat. A Yoshik nem alakulnak át, ha valamilyen kiegészítőt veszel fel, ellenben nem is sérülnek az ellenféltől. Megesznek minden ellenfelet, képesek ki is köpni őket, és bármelyik főszereplőt elviszik a hátukon, akár elefánt formában is!

Az új Mario kaland ráadásul szebb, mint valaha! Térhatású pályaelemekkel, lenyűgöző színpalettával és részletes animációkkal a szereplők szinte életre kelnek a Switch konzol, vagy a tévé képernyőjén. Akár egyedül játszol, akár barátaiddal vagy családtagjaiddal együtt helyi kooperatív módban, esetleg más játékosoknak segítesz online, a Super Mario Bros. Wonder soha nem látott világokba és helyszínekre visz, ahol a Switch képességeit maximálisan kihasználó effekteket és megoldásokat láthatsz.

Indulj el te is erre a fantasztikus új kalandra a Virágkirályságba, és fedezd fel az új csodavirágok hihetetlen képességeit! Mario, Luigi és a többiek október 20-tól várnak, kizárólag Nintendo Switch konzolon!

 

További információk és megrendelés



További tartalom betöltése.