Gears 5

Gears 5

 • -45%
  xboxone boxartGears 5 XBOX ONE

  Gears 5

  XBOX ONE
  • Black Friday -45%
  • Készleten
  Kívánságlista
  17 999 Ft
  9 999 Ft
  Bruttó ár
 • Gears 5 Ultimate Edition XBOX ONE

  Gears 5 Ultimate Edition

  XBOX ONE
  • + Gold Lancer skin DLC (a készlet erejéig)
  • Nincs raktáron
  Kívánságlista
  23 999 Ft
  Bruttó ár
 • Xbox One Vezeték nélküli kontroller (Gears 5 Kait Diaz Limited Edition) XBOX ONE

  Xbox One Vezeték nélküli kontroller (Gears 5 Kait Diaz Limited Edition)

  XBOX ONE
  • Nincs raktáron
  Kívánságlista
  20 999 Ft
  Bruttó ár
 • xboxone boxartGears 5 (használt) XBOX ONE

  Gears 5 (használt)

  XBOX ONE
  • Nincs raktáron
  Kívánságlista
  7 999 Ft
  Bruttó ár

Gears 5 előzetes

Gears 5 ismertető

Visszatért a Microsoft és a The Coalition legendás sorozata, a Gears of War! Az ötödik rész minden idők legnagyobb epizódja, négy teljesen eltérő, nagyszabású játékmóddal, és minden korábbinál látványosabb Unreal Engine 4 grafikával, ami teljes egészében kihasználja az Xbox One X képességeit.

A Gears 5 kampányának főhőse Kait Diaz, aki az előző rész végén megtudta, hogy családja valamilyen módon kapcsolódik a Swarm fajhoz, amely lerohanta az emberiséget. A Gears 5 nagyszabású egyjátékos módja arról szól, ahogy Kait elszakad barátaitól, hogy felderítse a sötét múltját, mert ez lehet a kulcs a Sera bolygó megmentéséhez. A játék újszerű kampányt, a korábbinál jóval nyitottabb és változatosabb helyszíneket és összetettebb játékmenetet kínál, olyan tájakkal és megoldásokkal, amiket Gears of War játékban még nem láthattunk. A The Coalition vezetője, Rod Fergusson elmondta, hogy a Gears of War 4 bebizonyította: tudnak minőségi Gears kampányt alkotni. Most azon a sor, hogy igazi innovációt mutassanak a sorozat számára!

Az egyjátékos kampány mellett természetesen visszatér az online multiplayer Versus mód is, amely visszatérő és vadonatúj térképekkel, számos izgalmas játékmóddal vár, kiegyensúlyozott, eSport kompatibilis játékmenettel, 4K 60 fps grafikával! A multiplayerben vadonatúj előrehaladási és fejlődési rendszer van, véletlenszerű loot ládák nélkül! Minden kozmetikai elem közvetlenül vásárolható meg a játékban szerzett virtuális pénzért.

Nincs igazi Gears játék Horda mód nélkül, így ez is megtalálható a Gears 5-ben! Játssz együtt barátaiddal, vagy más játékosokkal, építs erődítményeket, lőtornyokat és más fedezékeket, majd éld túl a rád támadó ellenfelek egyre erősödő hullámait! Képesek lesznek mind az 50 hullámot elpusztítani? Vadonatúj ellenfelek, főellenségek, egyedi képességek és véres meglepetések várnak a játékosok körében népszerű Horda mód legújabb verziójában!

A Gears 5 legnagyobb újdonsága az Escape mód, amely egy teljesen új, háromfős kooperatív lehetőség. A három főhős feladata, hogy behatoljon a Swarm egy-egy fészkébe, ott elhelyezzen egy bombát, majd a robbanás előtt kimeneküljön onnan. Bejutni könnyű, kijutni már annál nehezebb! Ebben az új játékmódban nem hagyatkozhatsz a jól bevált fedezékes harcra – nyomulni kell előre, különben a mérges gáz titeket is megöl! Rohanj az ellenség közepébe, légy agresszív, és ölj meg minden Swarm egységet, mielőtt túl késő! A dinamikus pályákon véletlenszerű események, hatalmas főellenségek is felbukkannak, így nincs két ugyanolyan menet.

A Gears 5 négy hatalmas játékmódja külön-külön is sok-sok óra szórakozást jelent bárki számára, így együtt viszont a legnagyobb Gears of War játékot jelentik. Lépj be te is ebbe a sötét, véres világba, és éld át a saga újabb fejezetét! Válaszd az Ultimate Editiont, amivel korai hozzáférést és több digitális extrát is megkaparinthatsz. Ez a háború minden korábbit felülmúl!

Megrendelem

Gears 5 galéria

Gears 5
Gears 5 galéria betöltése folyamatban
Gears 5
Gears 5 galéria betöltése folyamatban
Gears 5
Gears 5 galéria betöltése folyamatban
Gears 5
Gears 5 galéria betöltése folyamatban
Gears 5
Gears 5 galéria betöltése folyamatban