Garmin

Garmin

 • Áruhitel
  GARMIN Fenix 6X Pro Sapphire Carbon DLC szürke, fekete szilikon szíjjal 010-02157-11 Mobil

  GARMIN Fenix 6X Pro Sapphire Carbon DLC szürke, fekete szilikon szíjjal 010-02157-11

  Mobil
  Összehasonlítás
  • Részletfizetés
  • Készleten
  Kívánságlista
  274 499 Ft
  Bruttó ár

Garmin előzetes

Garmin ismertető

Bármennyire is legyél fitt, a Garmin okosórák edzettségi szinttől és hobbitól függetlenül tökéletes alternatívát nyújtanak a mindennapokra. A Garmin hordozható eszközei a világ legnépszerűbb típusai közé tartoznak, legyen szó bármilyen sportról vagy aktív életvitelről.

A Garmin Fenix termékvonal strapabíró, tartós kialakítása bármilyen sporthoz tökéletes. Prémium multisport kialakítással, beépített GPS vevővel, útvonaltervezővel, figyeli a szívritmust, és természetesen zenét is szolgáltat az aktív időtöltés mellé.

A Garmin Venu modellek gyönyörű AMOLED képernyővel hódítanak. Többféle beépített sport alkalmazás, zenelejátszás, és egész napos pulzusfigyelés. De érintésmentes fizetéshez is használhatod!

A Vivofit és Vivosmart órák elsősorban aktivitásmérésre használhatók. Figyelik az alvás mennyiségét és minőségét, a mozgást, a pulzust, de lépésszámlálónak is tökéletesek.

A Garmin Forerunner vonala elsősorban a futókat célozza, de más sportra, például kerékpározáshoz is ideális útitárs. Beépített GPS-t és pulzusfigyelést is kínál. Futás, úszás, kerékpározás, de akár kirándulás esetén is remek választás.

Hallgass az ösztöneidre, és válaszd a Garmin Instinct órákat, ha megbízható, strapabíró eszközre van szükséged az aktív mindennapokban. Hő- rázkódás- és vízállóságát az amerikai hadsereg igazolta. Természetesen ezek az órák is rendelkeznek GPS-szel és beépített alkalmazásokkal, így számos funkciót kezelhetsz velük.

Bármi is legyen a hobbid, ha az aktív életet kedveled, akkor a Garmin termékei kiváló alternatívát jelentenek a hagyományos órákhoz képest. Válogass több tucat típus közül, és szerezd meg a neked tökéletes eszközt, amely kiegészíti a testedzést, a sportolást, nem utolsó sorban pedig kényelmes és stílusos viseletet biztosít.

Megrendelem