Kívánságlista

Fallout: New Vegas DLC 4: Lonesome Road (PC) Letölthető

PC
1 199 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Szaküzletek készletinformációja
 • Rendelhető
  Részletek
 • Rendelhető,
  Részletek
 • Megjelenés
  TBA
 • play_for_work Aktiválás helye

Fallout: New Vegas DLC 4: Lonesome Road (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Fallout: New Vegas DLC 4: Lonesome Road (PC) Letölthető digitális kód hozzáférés

Fallout: New Vegas DLC 4: Lonesome Road (PC) Letölthető ismertető

FIGYELEM: Letölthető tartalom, futtatásához szükséges a FALLOUT: NEW VEGAS alapjáték angol nyelvű Steam változata. A letölhető tartalom NEM kompatibilis az alapjáték Magyarországon forgalomba hozott dobozos kiadásaival, kizárólag az angol, Steam verzióval működik, amely itt vásárolható meg.

 

A Lonesome Roadban a Fallout: New Vegas elején látott eredeti Courier Six, maga Ulysses ad neked küldetés. A titokzatos figura megígéri, hogy elmondja, miért utasította vissza a Platinum Chip leszállítását, de csak akkor, ha elvállalsz egy feladatot, ellátogatva a Divide hurrikánok, földrengések tépázta kanyonjai közé. Az ide vezető út kemény és könyötelen, és aki nekivágott, még sose tért vissza. Vajon a múltad titkainak feltárása megéri ezt a rizikót? A túléléshez szükséged lesz minden felszerelésedre és fegyveredre, de társakat nem vihetsz - ezt az utat egyedül kell bejárnod...

 

 

©2011 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. Bethesda Softworks, Bethesda, ZeniMax and related logos are trademarks or registered trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. Fallout, Fallout: New Vegas, Fallout: New Vegas Old World Blues and related logos are trademarks or registered trademarks of Bethesda Softworks LLC in the U.S. and/or other countries. Developed in association with Obsidian Entertainment, Inc. Obsidian and related logos are trademarks or registered trademarks of Obsidian Entertainment, Inc. All Rights Reserved.

További tartalom betöltése.