Kívánságlista

Duke Nukem Forever (PC) Letölthető
PC

6 149 Ft
Bruttó ár
  • Házhoz szállítás
    Letölthető
  • Készletinformációk
    Részletek
  • Megjelenés
    1970-01-01
  • Törzsvásárlói kártya
    +61 pont

Duke Nukem Forever  (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Duke Nukem Forever (PC) Letölthető ismertető

Hősök jönnek, hősök mennek. De a Király örök!

Duke Nukem a játékok történetének egyik legnagyobb és legjellegzetesebb márkája. Egy tiszteletlen, politikailag inkorrekt szuper-macsó – a klisé-hősök tökéletes ellentéte. A játékban minden van, ami megöli az unalmat: idegen invázió, mellben erős csajok, mocskos poénok. A várva-várt Duke Nukem Forever olyan, mint amilyennek egy játéknak lennie kell – lényege a szórakoztatás! Ez a játék MEGA! Több órányi egyjátékos kampányával, és szokatlan többjátékos módjaival – mint a Duke Match, Capture the Babe, Hail to the King – biztosítja, hogy a játék legyen az első.

Jellemzők:

  • Első az egó: Bújj Duke Nukem bőrébe, és tudd meg, milyen egy szteroidbomba, egyszemélyes hadsereg élete, aki soha nem vall kudarcot, és mindig megkapja a csajokat.
  • Röhögőgörcs: Duke nem finomkodik, azt csinálja és mondja, amit a többiek nem mernek. Duke a játék során végig folyamatos beszólásokkal bombázza a játékosokat, próbára téve rekeszizmaikat. 
  • Interaktív világ: Tölts el amennyi időt csak szeretnél – dobj kosárra, súlyzózz, biliárdozz, flipperezz, léghokizz és nyerőgépezz. Hé, itt még a piszoárok is működnek! 
  • Terjedelem és változatosság: Ebben a játékban minden megvan – robbanékony FPS akció, idegen helyszínek, járművezetés, megoldandó rejtvények – a játékosok soha nem unják el magukat.
  • Semmihez sem fogható többjátékos: Duke új többjátékos módjaiban a „megalázás” szó új értelmet nyer. Kicsinyítsd le ellenfeled, majd taposd el; fagyaszd le, és törd össze; erősíts robbanóanyagot a hátára; dobj egy csőbombát a lábai közé – vagy ha unod már az efféle finomkodást, csak simán pörkölj az arcába rakétavetővel.© 1999-2011 -- All rights reserved. Gearbox Software, LLC. Duke Nukem, the Duke Nukem nuclear symbol, Duke Nukem Forever, Gearbox Software and the Gearbox logo are registered trademarks of Gearbox Software, LLC in the U.S. and/or other countries and used here under license. All rights reserved. This Game is published and distributed by 2K Games, a subsidiary of Take-Two Interactive Software, Inc. 2K Games, the 2K Games logo and Take-Two Interactive Software are all trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All other marks are property of their respective owners.

A termék futtatásához szükséges a 2K Games License (a játékbeli utasításoknál illetve a www.take2games.com/eula címen érhető el) elfogadása. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

 

További tartalom betöltése.