DJI

DJI

DJI előzetes

DJI ismertető

A kínai DJI vállalat 2006 óta a magán-felhasználású pilóta nélküli repülőgépek, drónok egyik elsőszámú gyártója, amely tökéletes eszközöket kínál mindenki számára, akit érdekel a repülés, illetve a légi fotózás és –videózás. A DJI készülékei megoldást kínálnak akár a hobbiból repülő, akár a tartalomgyártó felhasználók számára, a drónok mellett számos kiegészítőt biztosítanak kamerákhoz és mobiltelefonokhoz egyaránt.

A cég talán legismertebb márkaneve a DJI Mavic Pro, amely kisméretű, egyszerűen kezelhető és magas minőségű drónokból áll. Ezekkel a járművekkel bárki fantasztikus felvételeket készíthet a levegőből, az összecsukható dizájnjuk miatt pedig szállítani is egyszerű őket. A DJI Mavic Pro napjaink egyik legnépszerűbb dróncsaládja a vásárlók körében.

A DJI Ronin termékvonal elsősorban a kamerákra összpontosít, egy olyan platform, amely a légi felvételkészítést helyezi előtérbe amatőrök és profik számára is. A hétköznapi felhasználóktól a filmkészítőkig mindenki megtalálhatja a neki megfelelő eszközt. A DJI Ronin S és SC profi kameraállványok, amelyek a tükör nélküli, illetve DSLR fényképezőgépek számára lettek kifejlesztve.

A DJI Osmo termékvonal kamerás felvevőkből áll, amikkel akár 4K felbontású filmeket is lehet rögzíteni. Ezeket a DJI Go alkalmazással lehet Android vagy iOS telefonokhoz párosítani, így közvetlenül a mobilodról vezérelheted őket. Az Osmo termékcsalád számos kiegészítőt kínál, amikkel egyszerűbb a filmezés.

Talán a vállalat egyik legizgalmasabb terméke a DJI Tello drón, amely miniatűr méretével akár játékra, szórakozásra vagy légi filmezésre is kitűnően használható. Az aprócska drón könnyen kezelhető akár telefonról is, sőt még VR headsetekkel is kompatibilis! Ha felturbóznád a Tellód képességeid, akkor ajánljuk a DJI Tello Boost Combo csomagot, sőt most a Marvel rajongók is Vasembernek érezhetik magukat a DJI Tello Iron Man változattal!

A DJI itt nem áll meg, és termékeihez dedikált VR élményt is kínál a Goggles készülékekkel. Ezekben nagyteljesítményű kijelzők és ultra alacsony reakcióidejű kapcsolat van a drónokhoz, így valóban a levegőben érezheted magad, és belső nézetből élvezheted a magaslati látványt. A kényelmes viseletet biztosító headset tökéletes kiegészítője a DJI élménynek, akár szórakozásról, akár profi versenyzésről legyen szó.