Detroit Become Human

Detroit Become Human

 • playstation4 boxartDetroit Become Human (Magyar felirattal) PS4

  Detroit Become Human (Magyar felirattal)

  PS4
  • Használt ár: 15 500 Ft
  • Készleten
  • Ingyenes házhoz szállítás
  Kívánságlista
  17 999 Ft
  Bruttó ár

Detroit Become Human előzetes

Detroit Become Human ismertető

A Quantic Dream, amely csapatnak olyan játékokat köszönhetnek a PlayStation játékosok, mint a Heavy Rain vagy a Beyond: Two Souls, eddigi legnagyobb kalandjátékát készítette el. A Detroit: Become Human a távoli jövőben játszódik, és androidokról (emberszerű gépekről) szól, akik saját útjukat keresik egy elhidegült világban, és a választ keresik arra a kérdésre, mi tesz valójában emberré.

A Detroit: Become Human egy külső nézetes kalandjáték, amely filmszerű látványvilágával és vágásaival garantáltan elvarázsol minden játékost. Ilyen szintű karakter kidolgozást, emberszerű arcmimikát és valódi érzelmeket ugyanis még nem láthattunk videojátékban! A David Cage vezette csapat kitett magáért, és egy olyan világot és szerteágazó történetet épített fel, amelyet bármelyik mozifilm is megirigyelhetne!

A játék története három android körül zajlik. Kara, aki megszökött az egyik robotgyárból. Connor, akinek feladata a renegát androidok felkutatása és likvidálása. Végül Markus, aki létezését a robotok felszabadításának szenteli. Mindhárman komoly döntések elé kerülnek. Nincs rossz döntés, a cselekmény mindenképp tovább halad, akár egy-egy főszereplő halála esetén is. Ha mégis megbánnánk valamelyik döntésünket, a Detroit: Become Human lehetőséget biztosít arra, hogy visszaforgassuk az idő kerekét, és a történet bizonyos pontjain másképp döntsünk. Azt azonban sosem tudhatjuk előre, hogy a másik út hová vezet!

Ez a Quantic Dream és a Sony eddigi legnagyobb szabású közös vállalkozása. Harmincmillió dolláros költségvetéssel készült, és több, mint kétezer oldalas forgatókönyvből áll össze a történet, így tartalomban és lehetőségekben ez a legjobb kalandjáték. Történetmesélésben, színészi játékban és grafikában is új szintet jelent, amely igazán megmutatja, mire képes a PS4 konzol!

Megrendelem

Detroit Become Human galéria

Detroit Become Human
Detroit Become Human
Detroit Become Human
Detroit Become Human
Detroit Become Human
Detroit Become Human
Detroit Become Human