Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

 • pc boxartCyberpunk 2077 PC
  TBA

  Cyberpunk 2077

  PC
  • Előrendelhető
  • Ingyenes házhoz szállítás
  Kívánságlista
  Besorolás alatt
 • xboxone boxartCyberpunk 2077 XBOX ONE
  TBA

  Cyberpunk 2077

  XBOX ONE
  • Előrendelhető
  • Ingyenes házhoz szállítás
  Kívánságlista
  Besorolás alatt
 • playstation4 boxartCyberpunk 2077 PS4
  TBA

  Cyberpunk 2077

  PS4
  • Előrendelhető
  • Ingyenes házhoz szállítás
  Kívánságlista
  Besorolás alatt

Cyberpunk 2077 előzetes

Cyberpunk 2077 ismertető

A lengyel CD Projekt RED (a The Witcher 3 fejlesztőcsapata) már évek óta készíti a következő nagy dobást. A Cyberpunk 2077 egy nagyszabású, belső nézetes, egyjátékos RPG, amely 2077-ben, a Night City nevű nagyvárosban játszódik. A távoli jövőben a technológia uralja mindenki életét, de a holografikus színfalak mögött burjánzik a bűnözés és a szegénység. Ebben a zsúfolt metropoliszban lakik V, a Cyberpunk 2077 főszereplője is, aki hacker és zsoldos egy személyben.

Night City városa hat, egymástól jelentősen eltérő kerületből áll. A Cyberpunk 2077 területe nem csak hatalmas, de vertikális is: gigászi felhőkarcolók, számtalan emelet, óriási építmények, összezsúfolt lakóházak jelentik a cselekmény helyszíneit. A játék világában dinamikusan változnak a napszakok és az időjárás is, de a bűn fényes nappal ugyanúgy megtörténik az utcákon, mint az éjjeli eső idején. V feladata, hogy küldetések teljesítésével új képességekre tegyen szert, egyre jobb legyen a harcban, a járművezetésben, és így segítse Night City lakóit, és meggyengítse, vagy akár megdöntse a várost uraló, elnyomó rendszert.

A játék belső FPS nézetből játszható, így jobban érezhető a hely monumentalitása, ahogy felnézünk az égbe meredő felhőkarcolókra. Saját karaktert hozhatunk létre: V lehet férfi vagy nő, külseje is tökéletesen testre szabható, a hajszíntől a ruhákon át a tetoválásokig. A harcban fegyvereink mellett különleges képességeink is segítenek, amiket testünk gépi fejlesztésével, augmentálással szerezhetünk meg. Ezek az implantátumok nagyon fontos részét képezik az RPG élménynek.

A Cyberpunk 2077 a CD Projekt RED-től megszokott lenyűgöző látványvilággal és hihetetlen aprólékossággal készül, hogy Night City világa tökéletesen élethű legyen! Egy óriási szerepjáték, ami ismét forradalmasíthatja a műfajt, hogy maradandó nyomot hagyjon minden játékos emlékezetében!

Megrendelem