Kívánságlista

Cities: Skylines - After Dark (PC/MAC/LX) Letölthető
PC

3 449 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-09-24
 • Törzsvásárlói kártya
  +34 pont

Cities: Skylines - After Dark (PC/MAC/LX) Letölthető letöltésének folyamata

Cities: Skylines - After Dark (PC/MAC/LX) Letölthető ismertető

Itt az idő szórakozni! Az After Dark az extrémen népszerű városépítős program, a Cities: Skylines első kiegészítője, amely tengernyi újítással dobja fel a városok hétköznapjait - jobban mondva éjszakáit.

Hiszen a fejlesztői széket elfoglaló Colossal Order és a kiadói feladatokat ellátó Paradox Interactive az egyik legfontosabb funkcióval ruházza fel a kiegészítő révén a játékot: most már az örök világosság honol a városokban, de beköszönthet az éjszaka is! Olyan várost hozol létre, amely nappal dolgos, éjszakára viszont nyugovóra tér, vagy épp ellenkezőleg, egy olyan települést, amely a napnyugta után támad fel igazán? Kizárólag rajtad múlik, csak a képzeleted szabhat határt az ötleteidnek!

Jellemzők:

Az éjszaka és a nappal váltakozása
A város maga is változik a napszakok váltakozásával, ahogy az ottlakó emberek programja is: az éj beköszöntével a forgalom lecsökken, a település egyes részei nyugovóra térnek, míg mások pont hogy ekkor kezdik meg a munkát. A te feladatod a nappal és az éjszaka által hozott feladatok és kihívások kezelése!

Fektess a szórakoztatásba
A nappal is aktív kereskedelmi övezetek éjszaka kelnek igazán életre, hiszen ahogy véget ér a munkaidő, az emberek megindulnak vásárolni - ha a városod gazdaságát erre akarod kihegyezni, most itt a lehetőség!

Fektess a turizmusba
Ha a bevételt a turistáktól és a pihenésre vágyó helyiektől szeretnéd megszerezni, hozz létre bárokat, éttermeket, vagy épp egy hangulatos kikötőt!

Új közlekedési lehetőségek
Jelölj ki buszsávokat a forgalom terheinek enyhítésére, vagy hozz létre bicikliutakat, hogy lakosaid egyszerűen, gyorsan és környezettudatosan juthassanak el célhelyeikre!

Kibővített városi szolgáltatások:

 • A bűnözőket a rendőrség most már börtönökbe szállítja az örsökről
 • A taxiszolgáltatások révén a lakosok és a turisták könnyen eljuthatnak egyik pontról a másikra
 • A raktárközpontokként funkcionáló kikötők már képesek tehervonatokat is befogadni
 • A nemzetközi reptér egy újfajta reptértípus, amely minden eddiginél több forgalmat tud lebonyolítani, ráadásul saját metróállomással is rendelkezik
 • A buszterminálok révén az utasok már könnyen átszállhatnak egyik vonalról a másikra
További tartalom betöltése.