Kívánságlista

Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 1 (MAC) Letölthető
PC

3 990 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-03-17
 • Törzsvásárlói kártya
  +40 pont

Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 1 (MAC) Letölthető letöltésének folyamata

Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection 1 (MAC) Letölthető ismertető

A sorozat történetében semmihez sem fogható arzenállal felfegyverkezve érkezik a Call of Duty®: Modern Warfare® 3 első letölthető “kollekciója”, amely nem csak négy Multiplayer/Survival Mode pályával, de két Special Ops küldetéssel is rendelkezik, egyben ez az első alkalom, hogy a Call of Duty® valaha online letölthetővé tette a Special Ops-ot.

E tartalomcsomag birtokában a játékosok választhatnak, hogy a felfegyverezett Central Park felé veszik az irányt a Liberation pályán, a Piazza festői szépségű, olasz tengerpartjára ruccannak ki egy kis pusztításra, üvegzáport zúdítanak New York járókelőire a 70 emeletnél is magasabb épületekről az Overwatch-on, vagy a lezuhant elnöki különgép mellett harcolnak a Black Box pályán.

Ha pedig a többjátékos pályaválaszték kevésnek bizonyulna, a Special Ops rajongók motoros szánjuk nyergébe pattanva szivároghatnak be egy gyémántbányába a Black Ice pályán, vagy Indiába utazhatnak, ahol a Negotiator pályán túszok élete van a kezükben.

A maga nemében egyedülálló, fél tucatnyi különböző tartalommal rendelkező első letölthető "kollekció" a Modern Warfare® 3-hoz a harcok és a kooperatív játékmódok soha nem látott választékát kínálja.

 

 

 

© 2011 Activision Publishing, Inc. Activision, Call of Duty and Modern Warfare are registered trademarks and Call of Duty MW3 is a trademark of Activision Publishing, Inc. All rights reserved. The ratings icon is a registered trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks and trade names are the properties of their respective owners.

További tartalom betöltése.