-66%
Kívánságlista

Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (PC) Letölthető
PC

3 079 Ft
1 047 Ft
Bruttó ár
 • Digitális akció 05. 27.-ig
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-08-26
 • Törzsvásárlói kártya
  +10 pont

Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Borderlands 2: Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep (PC) Letölthető ismertető

Jaj nekem, mágusok, varázslók és teasütemények! Csatlakozz a régi és új Vault Hunterekhez Tiny Tina epikus, bosszúról és megváltásról szóló küldetésében. A Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep – amely a legnagyobb és legművészibb kiegészítő tartalom a Borderlands sorozat történetében – gyakorlatilag egy játék a játékon belül, amelyben Tiny Tina a Bunker Master szerepét veszi át egy “Bunkers & Badasses” szerepjáték-partiban.

Utazz át egy sötét, folytonosan változó világon, amelynek váraiban, alvilági kazamatáiban és varázserdőiben egyebek mellett csontvázakkal, orkokkal és sárkányokkal kell megküzdened. Vállalj el mellékküldetéseket és fejts meg feladványokat azzal, hogy kockadobással eldöntöd Betekintésértékedet, és szerezz még több új és kövér zsákmányt. Csatlakozz a barátaidhoz, mentsétek meg a királynőt és állítsátok vissza újból a békét és a rendet a világban!

Ez a kiegészítő a Borderlands 2 Season Pass része. Amennyiben már rendelkezel a Season Pass-szal, ne fizess kétszer, és ne vásárold meg a Tiny Tina kiegészítőt.


© 2012 Gearbox Software, LLC. Published and distributed by 2K Games. Gearbox Software, Borderlands, and the Gearbox and Borderlands logos are trademarks of Gearbox Software, LLC. 2K Games and the 2K Games logo are trademarks of 2K Games in the US and/or other countries. All other trademarks are property of their respective owners. All rights reserved.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

További tartalom betöltése.