Betöltés...

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage előzetes

Assassin's Creed Mirage ismertető

Assassin’s Creed Mirage

Több nagyszabású, hatalmas szerepjáték után a Ubisoft és az Assassin’s Creed sorozat fejlesztői visszatérnek a franchise gyökereihez az Assassin’s Creed Mirage játékkal. A Mirage egy kisebb, leginkább a lopakodásra és a klasszikus bérgyilkolásra épülő kalandjáték, ahol a rejtőzködés a legfontosabb, és az ellenfelek kikerülése, vagy lesből való levadászása.

Az Assassin’s Creed Mirage főszereplője nem más, mint Basim, akit a játékosok az Assassin’s Creed Valhalla történetéből ismerhetnek. Eivor segítőjének eredettörténetét ismerheted meg, onnan, amikor Basim még nem volt több kisstílű tolvajnál a virágzó Bagdad utcáin. Csakhogy Basim, miután egyik bajból keveredik a másikba, találkozik a Rejtettek (Hidden Ones) csapatával, ami megváltoztatja az életét. Innentől kezdve ő is csatlakozik az aszaszinok rendjéhez, hogy velük együtt, az árnyékokból küzdjön az elnyomás és az igazságtalanság ellen.

A Mirage helyszíne tehát az ókori Bagdad, amely játéktérben kisebb, ám annál sűrűbb és több lehetőséget tartogató város. Az új akció-kalandjáték története mindig a középpontban van, egy feszes, lineáris élmény, amely Basim átalakulását meséli el egyszerű tolvajból Mester Bérgyilkossá. Eljuthatsz Alamutba, az aszaszinok legendás főhadiszállására, ahol az egész rend alapjait letették, és amely egyúttal főhajtás a legelső Assassin’s Creed előtt.

Természetesen ebben a játékban is megjelennek a sorozatra jellemző játékmeneti elemek, így a könnyed parkour mozdulatok, amelyekkel feljuthatsz a város legmagasabb épületeire, és a különleges bérgyilkolási lehetőségek, amelyekkel hatékonyabban és durvábban vadászhatod le a célpontokat, mint valaha. A hihetetlenül sűrűn beépített, élénk város lakói reagálnak minden mozdulatodra, a négy kerület rejtélyeinek felfedezése pedig minden tudásodat próbára teszi majd.

Utazz el Bagdad aranykorába, és utazz vissza az Assassin’s Creed sorozat gyökereihez ezzel a pazar lopakodós játékkal, amely elmeséli Basim legendás eredettörténetét!

Megrendelem