Kívánságlista

8Days (PC/MAC) Letölthető
PC

3 699 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nem elérhető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-07-22
 • Törzsvásárlói kártya
  +37 pont

8Days (PC/MAC) Letölthető letöltésének folyamata

8Days (PC/MAC) Letölthető ismertető

A világot az emberi történelem hajnala óta sötét erők uralják. A közvetlenül az irányításuk alatt állók által csak az Emberiség Uraiként ismert erők mindent megtesznek saját érdekeik védelmében, eszköztárukban pedig megtalálható a háborúk kirobbantása is. 

Az 8DAYS-ben a G.O.D. (Gold, Oil, and Diamonds, Inc) zsoldosvállalat és az 8DAYS Magazine a tömegeket ellenőrző, modern hatalomgyakorlás eszközei. Míg a G.O.D. egy alapvetően békefenntartó szervezet, az 8DAYS a közvélemény elfogultságát biztosítja. Az 8DAYS-ben a játékosok a G.O.D. két feláldozható zsoldosa - Lola “Wasp” és Mike “Ghost” - szerepébe bújnak. 

Mike “Ghost” Doe (40) Ausztrália vadonjában - ahol bármi megölhet - született, és rövid időn belül a túlélésért folytatott küzdelem szakértőjévé vált. Arca gyermekkorában egy baleset során megégett. 
Titkos küldetéseken vett részt, míg a Második Öbölháború alatt ütközetben eltűntnek nyilvánították. A legfrissebb titkosszolgálati jelentések szerint az orosz erők oldalán részt vett a 2002-es moszkvai színházi túszdrámában. 

Lola “Wasp” Cruz (24) Chiapas hegyeiben született, mentora pedig Juanes alparancsnok volt. Túlélte a félkatonai alakulatok 2013-as rajtaütését, amelyben mentora meghalt. Akkor döntött úgy, hogy az árnyékokba beszivárogva végez azokkal a rejtett hatalmakkal, amelyek gyáván megölték mentorát.


Zsoldosként első küldetésed során keletre kell utaznod, hogy megtörd a rizs világembargóját, amely lehetetlenné teszi a nyugati elit számára, hogy élvezze megérdemelt napi sushi-adagját. Meg kell győznöd a helyi katonai diktátort, hogy hagyjon fel ezzel az illegális embargóval. 

A G.O.D. feláldozható zsoldosaként komoly konfliktusokkal kell szembe nézned és véget kell vetned nekik… így teszel majd? 

Jellemzők: 

 • Dual stick shooter 
 • Nagyfokú újrajátszhatóság: minden egyes fejezet titkokat rejt. A pályák kialakítása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy minden alkalommal más és más módokon teljesítsék a szinteket. 
 • Egyjátékos és kétfős lokális kooperatív mód 
 • Sziklaszilárd 2D arcade játékmechanika 3D irányítással feldobva (billentyűzet és egér kombinációja, dual stick gamepad).

 

További tartalom betöltése.