Elégedett vagy a szolgáltatásainkkal? Ha igen, szavazz ránk az Ország Boltja 2023 versenyen! A SZAVAZÁSHOZ KATTINTS IDE.

A Virtuális Valóság Téged is rabul ejt!

Feliratkozom a hírlevélre
Oculus Rift
Sony Playstation VR

Sony Playstation VR

A Sony a beszédes Project Morpheus néven fejlesztette ki a saját virtuális valóság szemüvegét melyet egy gombnyomással tudsz csatlakoztatni a Playstationodhoz. A külső futurisztikus design nem csak kényelmes viseletet ígér, hanem komoly hardveres tartalmat. Hogy Te légy a virtuális világ ura a látványról az 5,7 colos Oled kijelző gondoskodik, mely full HD felbontásban repít egy másik világba. A kép frissítési rátája az –elképesztő-120Hz, ezáltal a virtuális térben látott gyors mozgás is garantáltan folyékony lesz. A látványhoz még érdemes megjegyezni, hogy 100 fokos látómező is segíti a tökéletes élményt.

A fejmozgásodra kilenc LED izzós rendszer ügyel és mellette giroszenzorok figyelik a gyorsulást. A PS VR megalkotásakor nagy hangsúlyt fektettek a hangzásra ezért egy különleges 3D fülhallgatót fejlesztettek ki, amivel minden apró zörejt, tenger morajlást, szél süvítést úgy fogsz észlelni, ahogy a valóságban is. Azt gondolnád, hogy a VR-ozni magányos tevékenység, de a Sony szemüvegével az általad látott képet közvetlenül a TV-re is tudod küldeni, hogy együtt figyeljétek az akciókat. Sőt! Multiplayer módban is tudsz játszani barátaiddal a Playstation Networkon keresztül.

A Sony rengeteg játékkal indítja a VR szemüvegét. A Robinson: The Journey a dínók világába visz, az Eagle Flight-al úgy szárnyalsz majd, mint a sas, az Until Dawn: Rush of Blood igazi kellemes borzongást ígér. De ez csak néhány példa a hatalmas kínálatából, amely már a szemüveg megékezésekor azonnal elérhető.

A PS4 VR-t 134.999 Ft-ért tudod előrendelni.

Megrendelem Feliratkozom a hírlevélre

HTC Vive Cosmos

Lépj a virtuális valóság új szintjére a HTC Vive Cosmos segítségével! A HTC új VR headsete a jelen és a jövő játékai számára készült, az eddigi legmagasabb felbontású Vive kijelzőkkel, kényelmesebb dizájnnal, egyszerűbb beállítással és még pontosabb mozgáskövetéssel. A headsetbe épített hat kamera széles látószöggel, pontosan leköveti a fej mozgását minden irányban, így ez egy teljes értékű VR élmény bármilyen további kamera vagy külső eszköz nélkül. A csomagban található két VR kontroller mozgását és pozícióját is minden pillanatban pontosan érzékeli.

A Vive Cosmos egyszerűen csatlakoztatható bármilyen, VR-képes PC-hez vagy laptophoz. A 2880x1700-as kombinált felbontás 88%-kal nagyobb, mint az eredeti HTC Vive esetében! Még tisztább kép, még természetesebb mozgás, még élethűbb virtuális valóság! A HTC Vive Cosmos nemcsak tudásban, de kényelemben is élen jár. Minden fejformához illeszkedik, akár szemüveggel együtt is viselhető, praktikus felcsapható tervezésével pedig könnyen lépkedhetünk a két valóság között. Az állítható, kényelmes fejpántot egész napos használatra tervezték.

HTC Vive

A vadonatúj HTC Vive Cosmos kontrollerek használat közben fényt bocsájtanak ki, így a headset még pontosabban érzékeli a helyzetüket és a mozgásukat. A precíziós karokkal, gombokkal és ravaszokkal pedig kényelmesebben irányíthatók a VR játékok, mint bármikor. Ha pedig mindez nem lenne elég, a HTC Vive Cosmos moduláris felépítésű, így a jövőben akár még tovább bővíthető a tudása adapterekkel és kiegészítőkkel!
Megrendelem