Kívánságlista

The Witcher III: Wild Hunt Game + Expansion Pass (PC) Letölthető
PC

16 990 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nem elérhető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  1970-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +170 pont

The Witcher III: Wild Hunt Game + Expansion Pass (PC) Letölthető letöltésének folyamata

The Witcher III: Wild Hunt Game + Expansion Pass (PC) Letölthető ismertető

FIGYELEM! A játékok aktivációja a gog.com rendszerén keresztül történik.

A csomag a következőket tartalmazza:

 • The Witcher 3: Wild Hunt alapjáték
 • The Witcher 3: Wild Hunt - Expansion Pass

 

The Witcher 3: Wild Hunt 

 

The Witcher 3: Wild Hunt ingyenes DLC programja 16 teljesen ingyenes DLC-ből áll, melyek minden, a Wild Hunt birtokában levő játékosnak járnak, platformtól és verziótól függetlenül.

Február 25-én a CD PROJEKT RED kiadja az első DLC csomagot – a Temeriai páncélkészletet (lópáncéllal együtt), valamint egy Szakáll- és frizurakészletetGeralt, a játék főszereplője számára. Ezt követően minden héten megjelenik egy két DLC-ből álló DLC csomag, teljesen ingyen. A játékosok jogosultak az ingyen DLC-re, függetlenül attól, hogy példányukat előrendelték vagy a megjelenést követően vásárolták.

Ingyenes DLC-k:

 • Temeriai páncélkészlet – a legkiválóbb harcosok részére fenntartva, akik Temeria királyságát szolgálják: a temeriai páncélkészlet kabátot, kesztyűt, nadrágot, csizmát, lópáncélt, valamint nyerget és táskákat tartalmaz.
 • Szakáll- és frizurakészlet – szabd testre Ríviai Geraltot kedved szerint e nagyszerű szakáll- és hajválasztékkal.
 • Megbízás: Eltűnt bányászok – egy kis skelligei faluban nyoma veszett néhány bányásznak. Nyomozd ki, mi áll emögött!
 • Alternatív külső Yennefer számára – tekintsd meg e teljesen új külsőt a nagy varázslónő, Vengerbergi Yennefer számára!

 

The Witcher: Wild Hunt történetközpontú, új generációs, nyílt világú szerepjáték. Lenyűgöző fantasy-univerzumban játszódik, amely lépten-nyomon fajsúlyos döntések és komoly következmények elé állítja a játékost. A The Witcherben Ríviai Geralt, a hivatásos szörnyvadász bőrébe bújsz, akinek fel kell kutatni a megjövendölt gyermeket egy óriási, nyílt világban, ahol temérdek kereskedőváros, viking kalózsziget, veszélyes hágó és elfeledett barlang vár felfedezésre.

 

Jellemzők:

Játssz a magasan képzett, felbérelhető szörnyvadász képében

A witchereket gyerekkoruktól arra képzik ki és alakítják mutációkkal, hogy emberfeletti ügyességük, erejük és reflexeik birtokában szembeszállhassanak a világ szörnyetegeivel.

 • Mészárold le ellenségeidet a hivatásos szörnyvadász ügyességével számtalan fejleszthető fegyverrel, mutációs főzettel és harci mágiával.
 • Vadássz le rengeteg különféle egzotikus szörnyet, a hágókban portyázó vadaktól a népes városok árnyaiban ólálkodó, agyafúrt természetfölötti ragadozókig.
 • A megszerzett jutalmakból fejleszd a fegyverzeted és vásárolj egyedi páncélt, vagy csak tékozold el lóversenyre, kártyára, ökölvívásra vagy az éjszaka egyéb gyönyöreire.

Fedezd fel a kíméletlenül nyers, nyílt, fantasy világot

The Witcher végtelen kalandokhoz tervezett, hatalmas, nyílt, fantasy világa új értelmet ad a méret, mélység és bonyolultság szavaknak.

 • Járj be egy fantasztikus, nyílt világot: fedezz fel elfeledett romokat, barlangokat és hajóroncsokat, kereskedj kofákkal és törpe kovácsokkal a városokban, és vadássz a tágas mezőkön, a hegyekben és a tengereken.
 • Végezz sötét és veszélyes szolgálatokat áruló tábornokoknak, körmönfont boszorkányoknak és korrupt uralkodóknak.
 • Hozz a jó és a rossz fekete-fehér világán túlmutató döntéseket, és nézz szembe a messzire gyűrűző következményekkel!

Kutasd fel a megjövendölt gyermeket

Indulj el a valaha volt legfontosabb küldetésre, és kutasd fel a megjövendölt gyermeket, a világ megmentésének vagy elpusztításának a kulcsát.

 • Találd meg a gyermeket az ősi tünde legendákban megjövendölt, élő fegyvert egy háború dúlta világban.
 • Küzdj meg vérengző hadurakkal, a vadon kísérteteivel és a fátyol mögül közelgő fenyegetéssel, akik mind a világ fölötti uralmat akarják megszerezni.
 • Válaszd meg a végzetedet egy olyan világban, amit talán nem is érdemes megmenteni.

Tökéletesen megvalósított következő generációs játék

 • Kizárólag újgenerációs hardverre tervezve: a REDengine 3 páratlanul részletes és valószerű megjelenítést tesz lehetővé, életre keltve a játék gazdag fantázavilágát.
 • A valósághű nappal–éjszaka-ciklusok és a dinamikus időjárás befolyásolja a világot, valamint a városok lakóinak és a vadon szörnyeinek viselkedését.
 • A fő és a kiegészítő cselekményszálak is bővelkednek az izgalmas döntéshelyzetekben – a játék összetett, nyílt világát a játékosok minden eddiginél teljesebb mértékben alakíthatják.

 

 

The Witcher 3: Wild Hunt - Expansion Pass

 

A Kiegészítőcsomag bérlet biztosítja a hozzáférésedet két legendás kalandhoz Ríviai Geralt, a szörnyvadász világában. 

A Hearts of Stone során Geralt egy vadonatúj, 10 órás kalandban eljut Senkiföldje vadonjaiba továbbá Oxenfurt sikátoraiba és zugaiba, ahol megpróbálja teljesíteni a titokzatos Üveges megbízását. Sötét ármányok hálójába gabalyodva Geraltnak minden ravaszságára és erejére szüksége lesz, hogy kibogozza a titkokat és ép bőrrel megússza a kalandot.

Blood and Wine 20 órás történet, amely a vadonatúj Toussaint vidékére kalauzolja Geraltot. A régiót még nem szennyezte be a háború, ám a gondtalan élvezetek és lovagi rituálék könnyed légköre ősi és véres titkot leplez el. 

A hamarosan elérhető kiegészítők új tartalmat, felszerelést és ellenfeleket, valamint új és régen látott karaktereket kínálnak a játékosoknak – mind lenyűgöző részletességgel és minőségben kidolgozva.

A Hearts of Stone már elérhető, a Blood and Wine pedig 2016 május 31.-én jelenik meg.

 

 

 

The Witcher® is a trademark of CD Projekt S. A. The Witcher game © CD Projekt S. A. All rights reserved. The Witcher game is based on a novel by Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

 

 

További tartalom betöltése.