Kívánságlista

Nintendo Switch Joy-Con (Bal) + Joy-Con (Jobb) + Charging Grip
Nintendo Switch

27 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2018-03-28
 • Törzsvásárlói kártya
  +280 pont
 • Garancia
  1 év

Nintendo Switch Joy-Con (Bal) + Joy-Con (Jobb) + Charging Grip ismertető

Eltörött? Elveszett? Szeretnél egyet tartalékba? Netán nagy bulira készülsz, és elkélne még egy kontroller? Vagy csak szeretnél utazáshoz egy külön szettet? Akkor van egy jó hírünk a számodra, a Nintendo Switch Joy-Con kontrollerei ugyanis külön-külön is megvásárolhatók a konzolhoz, így megveheted őket egyszerre, egy csomagban, méghozzá az alapgéphez illeszkedő színekben, amivel akár teljes egészében testre szabhatod kedvenc masinádat.

A Nintendo Switch Joy-Con kontrollerek képesek megmutatni a játékélmény legmagasabb szintjét, hiszen univerzális irányítóként használhatók önmagukban, mozgásérzékelős szenzorokként, de átalakíthatók hagyományos vezérlőkké, sőt mi több, a segítségükkel varázsolhatunk hordozható konzolt a Switch lelkéből, elég csak felcsatolni őket a masina oldalára, és már vihetjük is magunkkal.

A Nintendo Switch Joy-Con töltőtartó egyetlen olyan játékos gyűjteményéből sem hiányozhat, aki szeretne minden egyes konzol előtt töltött percet maximálisan kihasználni, ezzel a hasznos kiegészítővel ugyanis egy praktikus markolattal ellátott vezetékes kontrollerré alakíthatjuk át aprócska Joy-Con irányítóinkat úgy, hogy azok közben folyamatosan töltődnek.

A Nintendo Switch Joy-Con töltőtartó ugyanis egy többfunkciós kiegészítő! Elsődlegesen ugyanis képes arra, hogy megtöltse energiával a Joy-Con kontrollereket, melyeket így önmagukban is használhatunk majd, másodlagosan pedig egy kényelmesen kézbe fogható vezérlővé alakíthatjuk át vele a két irányítót.

További tartalom betöltése.