img

Merülj el Super Mario világában!

Tetszik a Super Mario Run? Ne feledkezz meg Mario többi kalandjáról sem!

December 15-én Magyarországon is elérhetővé válik iPhone-ra és iPad-ra a világ első olyan mobiljátéka, amely Super Mario mindenki által ismert világán alapul. Ha neked is tetszik a játék, és szeretnél ráhangolódni a megjelenésre, esetleg extra kalandokra vágysz, akkor most jól figyelj!

 

A Super Mario Run ugyanis bár endless runnerként tálalja ennek a klasszikus oldalnézetes platformernek az élményét, de mindenki kedvenc hőse korábban már számtalan más formában is Peach hercegnő védelmére kelt!

 

Nintendo 3DS-en például a Super Mario 3D Land-ben az oldalnézetes megvalósítás helyett a térben kalandozhattunk vele, és míg a Mario Kart 7-ben az autóversenyzés örömeit tapasztalhattuk meg az oldalán, addig a Mario Party Star Rush-ban egy igazán vidám parti során több tucatnyi mini-játékban mérhettük össze tudásunkat másokkal.

 

Persze Wii U-n sem volt hiány a feledhetetlen kalandokból! A Super Smash Bros-ben például vad bunyókat élhettünk át Mario és barátai társaságában, és míg a Paper Mario Color Splash-ben a színekkel játszadozhattunk vele, addig a Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games-ben Sonic társaságában versenyezhettünk általa az olimpiai játékokon.

 

Ha szeretnél megfelelően elmerülni a Super Mario világában, akkor, kínálatunkból bármelyik említett videojátékot beszerezheted magadnak akár még ma!További tartalom betöltése.