Kedves Vásárlóink! Tájékoztatunk titeket, hogy a megnövekedett érdeklődés miatt, a kiszállítási idő várhatóan 1-4 munkanapot vesz igénybe.

Kívánságlista

Transformers Rise of the Dark Spark

PS4
9 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-06-26
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 12+

Transformers Rise of the Dark Spark ismertető

Transformers Rise of the Dark Spark ismertető

Transformers Rise of the Dark Spark címmel folytatódik az Autobotok és az Álcák soha véget nem érő háborújának története, ami arra hivatott, hogy összefűzze a mozifilmek és a játékok cselekményét.

Az alkotásban egy kooperatív móddal átszőtt egyjátékos kampány vár ránk, amelyben az átalakulás robotmesterei egy hatalmas erejű ereklyéért harcolnak meg egymással. Hogy kinek az oldalára állunk az óriási háborúban, az csak rajtunk múlik, mint ahogyan az is, hogy kit választunk a több mint 40 Transformers közül - így megküzdhetünk a hősies és jólelkű Autobotok, valamint a gonosz Álcák oldalán is.

A Transformers Rise of the Dark Spark betöltését követően robot- vagy járműalakban is csatába indulhatunk, kihasználva ezzel az adott állapot előnyeit és sajátosságait. Az egyjátékos küzdelmek mellett ráadásként multiplayer élmények is várnak ránk, így hús-vér játékosokkal is összemérhetjük tudásunkat, miközben egyre jobbá és erősebbé válunk a beépített fejlődési rendszer által.

 • Az Autobotok és Álcák ismét háborúba kezdtek! Csatlakozz te is a harcokhoz és küzdj kedvenceid oldalán!
 • A pörgős egyjátékos küzdelmek mellett kooperatív mód és többjátékos ütközetek sokasága vár rád!
 • Válaszd a PlayStation 4-es változatot, és éld át a legújabb Transformers-játékot az újgenerációs grafika társaságában!
További tartalom betöltése.