Kedves Vásárlóink! Tájékoztatunk titeket, hogy a megnövekedett érdeklődés miatt, a kiszállítási idő várhatóan 1-4 munkanapot vesz igénybe.

Kívánságlista

The Walking Dead Game of the Year Edition

PS4
8 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2014-10-24
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

The Walking Dead Game of the Year Edition ismertető

The Walking Dead Game of the Year Edition ismertető

Az Év Játéka kiadásban látogat el az újgenerációs konzolokra, így PlayStation 4-re is a Telltale Games egyre népszerűbb zombis kalandjáték-sorozata, avagy a The Walking Dead. A népszerű franchise alapján íródott, de a sorozattól és a képregényektől teljesen különálló történetet így most végre interaktív formában is felfedezhetjük, azonban az élőhalottakkal való harc helyett a történettel a középpontban.

A The Walking Dead Game of the Year Edition ugyanis egy vérbeli kalandjáték, amelyben főhősünk oldalán nem az lesz a célunk, hogy minél több zombit küldjünk át a másvilágra, sokkal inkább az, hogy megtanuljunk élni és életben maradni a kialakult helyzetben. A legnagyobb ellenségeink így gyakran nem is az élőhalottak, hanem az egészségesen maradt emberek lesznek, akik a történtek hatására szinte mindannyian kifordultak önmagukból.

A játékban a történetet sok-sok beszélgetéssel, döntéssel és interaktív QTE-jelenettel gördítjük előre, de ne feledjük el, bármit is teszünk, mondunk vagy választunk, annak nagyon súlyos következményei lehetnek akár a későbbiekben is. A Game of the Year elnevezésű kiadásban most a játék teljes első évadát megkapod, sőt mi több, az öt epizód mellett még egy extra fejezetet is elérhetsz, amely tökéletesen megalapozza a cselekményt a második szezon számára.

 • Ismerj meg egy fordulatos, izgalmas és mindvégig feszültséggel teli történetet a The Walking Dead univerzumából!
 • A Game of the Year kiadásban most mind az öt részhez hozzájuthatsz egyszerre, sőt még a 400 Days címre hallgató extra fejezetet is megkapod!
 • Élj át egy valóban felejthetetlen videojátékos élményt – a PlayStation 4-en igazi újgenerációs grafikával!
További tartalom betöltése.