Kívánságlista

Skylanders Swap Force Starter Pack
PS4

7 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2013-12-13
 • Törzsvásárlói kártya
  +80 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 7+

Skylanders Swap Force Starter Pack ismertető

Skylanders: Swap Force Starter Pack ismertető

Végre nextgen formában is bemutatkozik a Skylanders-sorozat: a PlayStation 4-es konzolon, lenyűgöző grafikával megtámogatva folytathatjuk a figurák - és ezáltal az irányítható karakterek - gyűjtögetését, miközben újabb és újabb izgalmak várnak ránk Spyro barátjainak oldalán!

A Skylanders: Swap Force keretein belül egyetlen dolog garantáltan nem változott, mégpedig az ügyességünkre és logikánkra épülő játékmenet, ami a kezdőcsomag mellé járó portál, valamint a kézzel fogható műanyagfigurák segítségével válik igazán különlegessé. A külön megvásárolható karaktereknek köszönhetően ugyanis még hónapok múlva is újdonságokat csempészhetünk az alkotásba.

A gyűjtögethető és szabadon cserélgethető figurák között garantáltan nem találunk két egyformát, ezért minden hősnek meglesz a saját képessége, sőt a korábbi Skylanders-epizódokhoz vásárolt harcosokat is támogatja majd a Swap Force, így csak emeld le a polcról kedvencedet, illeszd rá a portálra és máris élvezheted velük a játék legújabb kalandjait!

A Skylanders: Swap Force legnagyobb újdonsága az, hogy az új gyűjthető figurák immáron cserélgethető testrészekkel is rendelkeznek, így két megvásárolt hősből egy vadonatúj képességekkel rendelkező harmadikat is könnyedén összeállíthatunk magunknak!

 • A kezdőcsomagnak köszönhetően most nem csak a játékhoz, hanem a varázsportálhoz, három kezdőkarakterhez, valamint néhány matricához is hozzájuthatsz!
 • Légy részese, ahogyan az álom és a valóság a szemed előtt kapcsolódik össze, miközben a varázsportálra tett műanyagfigurák irányítható karakterekként elevenednek meg a képernyőn!
További tartalom betöltése.