Kívánságlista

Homefront The Revolution
PS4

2 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-05-20
 • Törzsvásárlói kártya
  +30 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Homefront The Revolution ismertető

A Homefront folytatásában – amit a Crysis-sorozattal elhíresült Crytek fejleszt – tovább harcol az ellenállás az észak-koreai hadsereggel szemben, amely egész Amerikát elfoglalta és uralma alá hajtotta. A játékban Philadelphia városát ismerhetjük meg alaposabban, ami a történtek hatására egy brutális gettóvá vált, ahol katonák és drónok próbálják meg rendszeres járőrözés mellett fenntartani a rendet. A lakosság retteg és egyre nehezebben viseli az állandó elnyomást, de a városon kívül már szerveződik az ellenállás!

"...A vaskos és szerteágazó egyjátékos kampányban óriási szabadság vár ránk..."

A Homefront The Revolution betöltésével a mi feladatunk lesz, hogy a szabadságvágytól fűtött forradalmárok csapatának élére állva mindent megtegyünk azért, hogy a koreai hadsereget kiűzzük szeretett városunkból. Dolgunkat alaposan megnehezíti majd, hogy ellenfeleink óriási technológiai fölénnyel rendelkeznek, mi pedig csak a tőlük ellopott, vagy saját magunk által készített fegyverekkel vehetjük fel velük a harcot. A mi oldalunkon lesz azonban a helyismeret előnye, így igazi gerillaharcot folytatva mindig ott csaphatunk le az elnyomó rezsimre, ahol a legnagyobb kárt tudjuk okozni.

A vaskos és szerteágazó egyjátékos kampányban óriási szabadság vár ránk, így szabadon bejárhatjuk a pusztulásra ítélt Philadelphiát, miközben folyamatosan szervezzük az ellenállást, ezáltal új emberekkel ismerkedünk meg és új menedékhelyeket hozunk létre, hogy lassan, de annál hatásosabban tudjuk felőrölni ellenfeleinket. A Homefront The Revolution ezen kívül egy többjátékos módot is tartalmaz majd, amelynek során barátaink társaságában egy sokrétű kooperatív módban élhetjük át a nagy forradalmat, amelyben a lakosság hősként tekint ránk, az ellenfél azonban a legfontosabb célpontként, akire szó szerint vadásznak majd.

 • Szervezd meg az ellenállást, robbantsd ki a forradalmat és csapj le kíméletlenül ellenfeleidre!
 • Igazi gerilla hadviselés vár rád, amelyben általad készített fegyverekkel, egy szabadon bejárható világban vadászhatsz az észak-koreai megszállókra!
 • Válaszd a PlayStation 4-es verziót, és életed legveszélyesebb kalandját éld át igazi újgenerációs grafika társaságában!
További tartalom betöltése.