Kívánságlista

Titanfall™ 2: Monarch's Reign Bundle - ESD HUN (Letölthető)
PS4

7 999 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-05-30
 • Törzsvásárlói kártya
  +80 pont

Titanfall™ 2: Monarch's Reign Bundle - ESD HUN (Letölthető) letöltésének folyamata

Titanfall™ 2: Monarch's Reign Bundle - ESD HUN (Letölthető) ismertető

TITANFALL™ 2: MONARCH’S REIGN BUNDLE

Részesítsd királyi bánásmódban pilótáidat és Titanjaidat a Monarch’s Reign Bundle jóvoltából! A csomagban az ingyenes Monarch’s Reign DLC-vel megjelenő összes fizetős kozmetikai tartalom megtalálható. A Ronin Prime és a Tone Prime új vázakat, hanghatásokat és kivégzéseket old fel. Az Ion, Scorch, Northstar, Ronin, Legion és Tone Titanok grafikai csomagjai egyenként 5-5 emblémát és egy-egy harci festést tartalmaznak. A Monarch’s Reign Camo Pack 20 exkluzív álcamintát tartalmaz minden Titanhoz, pilótához és fegyverhez. A Monarch’s Reign Callsign Pack 20 új hívójelet és 10 kapcsolódó felvarrót tesz elérhetővé.

Az elsődleges PS4® rendszeren való használathoz nem szükséges bejelentkezni a PSN-be, de a többi PS4® rendszeren való használathoz igen. A termék használata előtt tekintse meg a fontos egészségügyi információkat tartalmazó egészségügyi figyelmeztetéseket. Ezt az utalvanykodot a Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited adta ki, es a kibocsatonal csak azok a felhasznalok valthatjak be, akik Magyarorszagon bejegyzett SEN fiok (korabbi neven PlayStationRNetwork fiok) rendelkeznek. A 18 even felulieknek szolo tartalomra/szolgaltatasokra vonatkozo utalvanykodokat csak 18 eves vagy idősebb SEN főfiok-tulajdonosok valthatjak be. Egyeb esetben a felhasznalokra vonatkozo also korhatar 7 ev, es 18 eves eletkor alatt szulői beleegyezes szukseges. A hasznalatra tovabbi korhatarbeli korlatozasok is vonatkozhatnak.

A SEN fiokokra a PlayStation™Network (PSN) uzletszabalyzata vonatkozik. Az utalvanykod targyat kepező tartalomhoz/ szolgaltatasokhoz valo hozzaferesre a PSN uzletszabalyzatanak feltetelei, valamint a tartalomhoz/szolgaltatasokhoz tartozo esetleges tovabbi feltetelek (a szoftverfelhasznalasi felteteleket is beleertve) vonatkoznak. Ha ezeket a felteteleket nem fogadod el, ne vedd meg ezt az utalvanykodot! PlayStationR3, PSPR (PlayStationRPortable), PlayStationRVita, PlayStationR4 rendszer vagy mas kompatibilis Sony rendszer szukseges, valamint szelessavu, Wi-Fi vagy 3G internetkapcsolat (Sony rendszeredtől fuggően). Az internet-hozzaferesi dijak a felhasznalot terhelik. A PlayStation®4 rendszer online többjátékosos funkciói (ha a kérdéses tartalom/szolgáltatások tartalmaznak ilyeneket) csak az aktív fizetős PlayStation®Plus előfizetéssel rendelkező felhasználók számára érhetők el.

Ez az utalvanykod keszpenzre nem valthato, nem adhato tovabb es mas modon sem cserelhető el. Nem cserelik ki, ha elveszett, elloptak vagy mas modon felhasznaltak az engedelyed nelkul, es csak egyszeri hasznalatra ervenyes. A vasarlas datumatol szamitva 12 honapig ervenyes. Az uzletszabalyzatot lasd az eu.playstation.com/legal cimen. “A SEN es a PlayStationRStore csak angol nyelven erhető el.” *A KOD ATADASA A VASARLASKOR TORTENIK. A TITANFALL 2 PS4™ VALTOZATA (KULON KAPHATO) ES AZ OSSZES JATEKFRISSITES SZUKSEGES.

“2”, “PlayStation”, “O” and “A” are registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. Also, “O” is a trademark of the same company. “Sony Entertainment Network” is a trademark of Sony Corporation. All rights reserved. EA Swiss Sarl, Place du Molard 8, 1204 Geneva, Switzerland. c 2017 Respawn Entertainment, LLC. A Respawn es a Titanfall vedjegy a Respawn Entertainment, LLC tulajdonat kepezi. Az EA markanev es az EA logo az Electronic Arts Inc., illetve leanyvallalatainak vedjegye.
További tartalom betöltése.