Kívánságlista

Resident Evil Code: Veronica X - ESD HUN (Letölthető)
PS4

4 500 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-05-09
 • Törzsvásárlói kártya
  +45 pont

Resident Evil Code: Veronica X - ESD HUN (Letölthető) letöltésének folyamata

Resident Evil Code: Veronica X - ESD HUN (Letölthető) digitális kód hozzáférés

Resident Evil Code: Veronica X - ESD HUN (Letölthető) ismertető

RESIDENT EVIL™ CODE: VERONICA X

Raccoon City csak a kezdet volt. Claire és Chris Redfield rémálma folytatódik: a két testvérnek zombikkal és más szörnyekkel kell megküzdenie, hogy túléljenek Umbrella halálos létesítményeiben. Kutass fel minden fegyvert és muníciót, hogy legyen esélyed az élőhalott farkasokkal, a gigantikus földalatti féreggel és az árnyakban rejtőző számtalan sötét lénnyel szemben. Fedezd fel a rejtélyes Rockfort Island és a fagyos Antarctic Base titkait, hogy napvilágra kerüljenek a gonosz Umbrella Corporation kegyetlen tervei, és megismerd az Ashford-ikrek hátborzongató történetét. Játékosok száma: 1 / Min. HDD-méret: 4GB / PAL HD képernyőfelbontás: 1080p / DUALSHOCK®4 rezgés funkció / Remote Play támogatás

Egyszeri licencdíj több PS4™ rendszerre való letöltéshez. Az elsődleges PS4™ rendszeren való használathoz nem szükséges bejelentkezni a PSN-be, de a többi PS4™ rendszeren való használathoz igen. A termék használata előtt tekintse meg a fontos egészségügyi információkat tartalmazó egészségügyi figyelmeztetéseket. Ezt az utalványkódot a Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited adta ki, és a kibocsátónál csak azok a felhasználók válthatják be, akik Magyarországon bejegyzett SEN fiók (korábbi nevén PlayStation®Network fiók) rendelkeznek. A 18 éven felülieknek szóló tartalomra/szolgáltatásokra vonatkozó utalványkódokat csak 18 éves vagy idősebb SEN főfiók-tulajdonosok válthatják be. Egyéb esetben a felhasználókra vonatkozó alsó korhatár 7 év, és 18 éves életkor alatt szülői beleegyezés szükséges. A használatra további korhatárbeli korlátozások is vonatkozhatnak.

A SEN fiókokra a PlayStation™Network (PSN) üzletszabályzata vonatkozik. Az utalványkód tárgyát képező tartalomhoz/ szolgáltatásokhoz való hozzáférésre a PSN üzletszabályzatának feltételei, valamint a tartalomhoz/szolgáltatásokhoz tartozó esetleges további feltételek (a szoftverfelhasználási feltételeket is beleértve) vonatkoznak. Ha ezeket a feltételeket nem fogadod el, ne vedd meg ezt az utalványkódot! PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita, PlayStation®4 rendszer vagy más kompatibilis Sony rendszer szükséges, valamint szélessávú, Wi-Fi vagy 3G internetkapcsolat (Sony rendszeredtől függően). Az internet-hozzáférési díjak a felhasználót terhelik. A PlayStation®4 rendszer online többjátékosos funkciói (ha a kérdéses tartalom/szolgáltatások tartalmaznak ilyeneket) csak az aktív fizetős PlayStation®Plus előfizetéssel rendelkező felhasználók számára érhetők el.

Ez az utalványkód készpénzre nem váltható, nem adható tovább és más módon sem cserélhető el. Nem cserélik ki, ha elveszett, ellopták vagy más módon felhasználták az engedélyed nélkül, és csak egyszeri használatra érvényes. A vásárlás dátumától számítva 12 hónapig érvényes. Az üzletszabályzatot lásd az eu.playstation.com/legal címen. “A SEN és a PlayStation®Store csak angol nyelven érhető el.”

“2”, “PlayStation”, “O” and “A” are registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. Also, “O” is a trademark of the same company. “Sony Entertainment Network” is a trademark of Sony Corporation. All rights reserved. ©CAPCOM CO., LTD. 2000, 2017 ALL RIGHTS RESERVED.
További tartalom betöltése.