Kívánságlista

Need for Speed™ Payback - Deluxe Edition - ESD HUN (Letölthető)
PS4

27 999 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-11-07
 • Törzsvásárlói kártya
  +280 pont

Need for Speed™ Payback - Deluxe Edition - ESD HUN (Letölthető) letöltésének folyamata

Need for Speed™ Payback - Deluxe Edition - ESD HUN (Letölthető) ismertető


NEED FOR SPEED™ PAYBACK - DELUXE EDITION

Need for Speed™ Payback - Deluxe Edition 3 napos korai hozzáférést biztosít a teljes játékhoz, így juttatva téged extra előnyhöz az ellenfelekkel szemben. Tűnj ki a tömegből az exkluzív testreszabási tárgyakkal, amelyek mellett játékbeli kedvezményeket, Rep bónuszokat és 5 szállítmányt is kapsz a sikeres indulás érdekében. Need for Speed™ Payback - Deluxe Edition tartalmazza a High Roller Pack és a Platinum Car Pack csomagot.

Az elsődleges PS4® rendszeren való használathoz nem szükséges bejelentkezni a PSN-be, de a többi PS4® rendszeren való használathoz igen. A termék használata előtt tekintse meg a fontos egészségügyi információkat tartalmazó egészségügyi figyelmeztetéseket. Ezt az utalványkódot a Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited adta ki, és a kibocsátónál csak azok a felhasználók válthatják be, akik Magyarországon bejegyzett SEN fiók (korábbi nevén PlayStation®Network fiók) rendelkeznek. A 18 éven felülieknek szóló tartalomra/szolgáltatásokra vonatkozó utalványkódokat csak 18 éves vagy idősebb SEN főfiók-tulajdonosok válthatják be. Egyéb esetben a felhasználókra vonatkozó alsó korhatár 7 év, és 18 éves életkor alatt szülői beleegyezés szükséges. A használatra további korhatárbeli korlátozások is vonatkozhatnak.

A SEN fiókokra a PlayStation™Network (PSN) üzletszabályzata vonatkozik. Az utalványkód tárgyát képező tartalomhoz/szolgáltatásokhoz való hozzáférésre a PSN üzletszabályzatának feltételei, valamint a tartalomhoz/szolgáltatásokhoz tartozó esetleges további feltételek (a szoftverfelhasználási feltételeket is beleértve) vonatkoznak. Ha ezeket a feltételeket nem fogadod el, ne vedd meg ezt az utalványkódot! PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita, PlayStation®4 rendszer vagy más kompatibilis Sony rendszer szükséges, valamint szélessávú, Wi-Fi vagy 3G internetkapcsolat (Sony rendszeredtől függően). Az internet-hozzáférési díjak a felhasználót terhelik. A PlayStation®4 rendszer online többjátékosos funkciói (ha a kérdéses tartalom/szolgáltatások tartalmaznak ilyeneket) csak az aktív fizetős PlayStation®Plus előfizetéssel rendelkező felhasználók számára érhetők el.

Ez az utalványkód készpénzre nem váltható, nem adható tovább és más módon sem cserélhető el. Nem cserélik ki, ha elveszett, ellopták vagy más módon felhasználták az engedélyed nélkül, és csak egyszeri használatra érvényes. A vásárlás dátumától számítva 12 hónapig érvényes. Az üzletszabályzatot lásd az eu.playstation.com/legal címen. “A SEN és a PlayStation®Store csak angol nyelven érhető el.”

A KÓD ÁTADÁSA A TERMÉKKEL EGYÜTT TÖRTÉNIK. A NEED FOR SPEED PAYBACK DELUXE EDITION („TERMÉK”) ELŐRENDELÉSI IDŐSZAKA 2017. NOVEMBER 10-IG TART. A KISKERESKEDELMI ELŐRENDELÉSEK ESETÉBEN A FORGALMAZÓ ADHAT TOVÁBBI TÁJÉKOZTATÁST A KORAI HOZZÁFÉRÉSŰ JÁTÉKOK ÁTADÁSÁNAK MÓDJÁRÓL ÉS IDŐPONTJÁRÓL. A DIGITÁLISAN ELŐRENDELT TERMÉKEK A KORAI HOZZÁFÉRÉSI IDŐSZAK ELEJÉTŐL, 2017. NOVEMBER 7-TŐL LESZNEK LETÖLTHETŐK. A JÁTÉK FELTÉTELE AZ EA FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉSÉNEK (TERMS.EA.COM/HU), ILLETVE ADATVÉDELMI ÉS SÜTIKEZELÉSI ELVEINEK (PRIVACY.EA.COM/HU) ELFOGADÁSA. AZ ONLINE FUNKCIÓK IGÉNYBEVÉTELÉHEZ INTERNETKAPCSOLAT ÉS EA-FIÓK SZÜKSÉGES. AZ ONLINE SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELE A BETÖLTÖTT 13. ÉLETÉV. A TOVÁBBI NYILATKOZATOK ELOLVASHATÓK A WWW.EA.COM/LEGAL CÍMEN. LEHETSÉGES, HOGY A KÖTELEZŐ TARTALOMFRISSÍTÉSEK AUTOMATIKUSAN LETÖLTÉSRE KERÜLNEK, TOVÁBBI TÁRHELYET IGÉNYELNEK, ADATFORGALMI DÍJAKAT EREDMÉNYEZNEK, ILLETVE CSAK MEGVÁSÁRLÁS ÚTJÁN VÁLNAK ELÉRHETŐVÉ. AZ EA MEGSZÜNTETHETI AZ ONLINE FUNKCIÓK TÁMOGATÁSÁT 30 NAPPAL A WWW.EA.COM/1/SERVICE-UPDATES CÍMEN KÖZZÉTETT TÁJÉKOZTATÁS MEGJELENÉSE UTÁN.

“2”, “PlayStation”, “O” and “A” are registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. Also, “O” is a trademark of the same company. “Sony Entertainment Network” is a trademark of Sony Corporation. All rights reserved. EA Swiss Sarl, Place du Molard 8, 1204 Geneva, Switzerland. © 2017 Electronic Arts Inc. Az EA márkanév, az EA logó, a Need For Speed márkanév és a Need For Speed logó az Electronic Arts Inc. védjegye. A játékban megjelenő termékek nevei, tervezési sajátságai és logói a bejegyzett jogbirtokosok tulajdonát képezik, a felhasználásukra engedéllyel került sor. Lehetséges, hogy az EA fiktív vagy licencelt AEM-alkatrészekkel, logókkal vagy módosításokkal látta el a járműveket. Feltételek és korlátozások érvényesek. Részletek: www.ea.com/games/need-for-speed/payback/disclaimers
További tartalom betöltése.