Kívánságlista

EA SPORTS™ NHL® 18 Young Stars Deluxe Edition - ESD HUN (Letölthető)
PS4

30 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-09-15
 • Törzsvásárlói kártya
  +310 pont

EA SPORTS™ NHL® 18 Young Stars Deluxe Edition - ESD HUN (Letölthető) letöltésének folyamata

EA SPORTS™ NHL® 18 Young Stars Deluxe Edition - ESD HUN (Letölthető) digitális kód hozzáférés

EA SPORTS™ NHL® 18 Young Stars Deluxe Edition - ESD HUN (Letölthető) ismertető

EA SPORTS™ NHL™ 18 DELUXE EDITION

Az EA SPORTS NHL 18 bemutatja napjaink ifjú NHL-szupersztárjainak izgalmas és kreatív játékát az új, Creative Skill Stick játékmenet segítségével; vadonatúj 3-3 elleni árkád-jellegű hokiélménnyel az NHL Threes módban, és a legtöbb többszemélyes kooperatív vagy kompetitív játékmóddal, amit valaha sportjátékban láthattál. Üdvözöl az új NHL.

Az elsődleges PS4® rendszeren való használathoz nem szükséges bejelentkezni a PSN-be, de a többi PS4® rendszeren való használathoz igen. A termék használata előtt tekintse meg a fontos egészségügyi információkat tartalmazó egészségügyi figyelmeztetéseket. Ezt az utalványkódot a Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited adta ki, és a kibocsátónál csak azok a felhasználók válthatják be, akik Magyarországon bejegyzett SEN fiók (korábbi nevén PlayStation®Network fiók) rendelkeznek. A 18 éven felülieknek szóló tartalomra/szolgáltatásokra vonatkozó utalványkódokat csak 18 éves vagy idősebb SEN főfiók-tulajdonosok válthatják be. Egyéb esetben a felhasználókra vonatkozó alsó korhatár 7 év, és 18 éves életkor alatt szülői beleegyezés szükséges. A használatra további korhatárbeli korlátozások is vonatkozhatnak.

A SEN fiókokra a PlayStation™Network (PSN) üzletszabályzata vonatkozik. Az utalványkód tárgyát képező tartalomhoz/szolgáltatásokhoz való hozzáférésre a PSN üzletszabályzatának feltételei, valamint a tartalomhoz/szolgáltatásokhoz tartozó esetleges további feltételek (a szoftverfelhasználási feltételeket is beleértve) vonatkoznak. Ha ezeket a feltételeket nem fogadod el, ne vedd meg ezt az utalványkódot! PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita, PlayStation®4 rendszer vagy más kompatibilis Sony rendszer szükséges, valamint szélessávú, Wi-Fi vagy 3G internetkapcsolat (Sony rendszeredtől függően). Az internet-hozzáférési díjak a felhasználót terhelik. A PlayStation®4 rendszer online többjátékosos funkciói (ha a kérdéses tartalom/szolgáltatások tartalmaznak ilyeneket) csak az aktív fizetős PlayStation®Plus előfizetéssel rendelkező felhasználók számára érhetők el.

Ez az utalványkód készpénzre nem váltható, nem adható tovább és más módon sem cserélhető el. Nem cserélik ki, ha elveszett, ellopták vagy más módon felhasználták az engedélyed nélkül, és csak egyszeri használatra érvényes. A vásárlás dátumától számítva 12 hónapig érvényes. Az üzletszabályzatot lásd az eu.playstation.com/legal címen. “A SEN és a PlayStation®Store csak angol nyelven érhető el.”

A JÁTÉK FELTÉTELE AZ EA FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉSÉNEK (TERMS.EA.COM/HU), ILLETVE ADATVÉDELMI ÉS SÜTIKEZELÉSI ELVEINEK (PRIVACY.EA.COM/HU) ELFOGADÁSA. AZ ONLINE FUNKCIÓK IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELEI: BETÖLTÖTT 13. ÉLETÉV, INTERNETKAPCSOLAT ÉS EA-FIÓK. A KÖTELEZŐ TARTALOMFRISSÍTÉSEK AUTOMATIKUSAN LETÖLTÉSRE KERÜLNEK, TOVÁBBI TÁRHELYET IGÉNYELNEK, ADATFORGALMI DÍJAKAT EREDMÉNYEZHETNEK, ILLETVE CSAK MEGVÁSÁRLÁS ÚTJÁN VÁLNAK ELÉRHETŐVÉ. A SZOFTVER ADATGYŰJTÉSSEL TÁMOGATJA A JÁTÉKBAN SZEREPLŐ REKLÁMOKAT. TOVÁBBI JÁTÉKTARTALOM VÁSÁROLHATÓ MEG. AZ EA MEGSZÜNTETHETI AZ ONLINE FUNKCIÓK TÁMOGATÁSÁT 30 NAPPAL A WWW.EA.COM/1/SERVICE-UPDATES CÍMEN KÖZZÉTETT TÁJÉKOZTATÁS MEGJELENÉSE UTÁN. AZ EA TOVÁBBI TARTALMAKAT ÉS/VAGY FRISSÍTÉSEKET TEHET KÖZZÉ INGYENESEN, AMENNYIBEN ÉS AMIKOR AZOK ELÉRHETŐVÉ VÁLNAK.

“2”, “PlayStation”, “O” and “A” are registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. Also, “O” is a trademark of the same company. “Sony Entertainment Network” is a trademark of Sony Corporation. All rights reserved. EA Swiss Sarl, Place du Molard 8, 1204 Geneva, Switzerland. NHL 18 © 2017 Electronic Arts Inc. Az EA, az EA SPORTS, az EA SPORTS logó, a HUT és az Ultimate Team az Electronic Arts Inc. védjegye. Az NHL, a National Hockey League, az NHL Shield, valamint a Stanley Cup elnevezés és vizuális védjegy a National Hockey League bejegyzett védjegye. Az itt szereplő valamennyi NHL logó és márkajelzés, valamint az NHL csapatok logói és márkajelzései az NHL és az érintett csapatok tulajdonát képezik, másolásuk az NHL Enterprises, L.P. előzetes írásos beleegyezése nélkül tilos. © NHL 2017. Minden jog fenntartva. A National Hockey League által hivatalosan engedélyezett termék. A National Hockey League Players’ Association, az NHLPA és az NHLPA logó az NHLPA védjegye, melyet az Electronic Arts Inc. a megfelelő licenc birtokában használ. © NHLPA. Az NHLPA által hivatalosan engedélyezett termék. Minden más védjegy, szerzői jog által védett termék és egyéb szellemi tulajdon a bejegyzett jogbirtokosok kizárólagos tulajdonát képezi.
További tartalom betöltése.