Kívánságlista

Destiny 2 Expansion Pass - ESD HUN (Letölthető)
PS4

10 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-09-06
 • Törzsvásárlói kártya
  +110 pont

Destiny 2 Expansion Pass - ESD HUN (Letölthető) letöltésének folyamata

Destiny 2 Expansion Pass - ESD HUN (Letölthető) digitális kód hozzáférés

Destiny 2 Expansion Pass - ESD HUN (Letölthető) ismertető

DESTINY 2 - EXPANSION PASS

Continue your adventure with the Destiny 2 Expansion Pass. Get access to both Expansion I and Expansion II, offering brand new story missions, cooperative activities, competitive multiplayer and a wealth of new weapons, armour and gear. Content in the Expansion Pass may be sold separately. If you purchase the Destiny 2 Expansion Pass, Expansion Pass Bundle, Digital Deluxe Edition, Limited Edition, or Collector’s Edition, do not also purchase the standalone Expansions I & II, as you will be charged for them. Destiny 2 game required, sold separately. Online only. Activision makes no guarantee regarding the availability of online play or features, and may modify or discontinue online services at its discretion with reasonable notice. Using the software constitutes acceptance of the Destiny Software License Agreement available at http://support.activision.com/ license and the Terms of Use and Privacy Policy available at http://www.bungie.net/eula.

Az elsődleges PS4® rendszeren való használathoz nem szükséges bejelentkezni a PSN-be, de a többi PS4® rendszeren való használathoz igen. Ezt az utalványkódot a Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited adta ki, és a kibocsátónál csak azok a felhasználók válthatják be, akik Magyarországon bejegyzett SEN fiók (korábbi nevén PlayStation®Network fiók) rendelkeznek. A 18 éven felülieknek szóló tartalomra/szolgáltatásokra vonatkozó utalványkódokat csak 18 éves vagy idősebb SEN főfiók-tulajdonosok válthatják be. Egyéb esetben a felhasználókra vonatkozó alsó korhatár 7 év, és 18 éves életkor alatt szülői beleegyezés szükséges. A használatra további korhatárbeli korlátozások is vonatkozhatnak.

A SEN fiókokra a PlayStation™Network (PSN) üzletszabályzata vonatkozik. Az utalványkód tárgyát képező tartalomhoz/ szolgáltatásokhoz való hozzáférésre a PSN üzletszabályzatának feltételei, valamint a tartalomhoz/szolgáltatásokhoz tartozó esetleges további feltételek (a szoftverfelhasználási feltételeket is beleértve) vonatkoznak. Ha ezeket a feltételeket nem fogadod el, ne vedd meg ezt az utalványkódot! PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita, PlayStation®4 rendszer vagy más kompatibilis Sony rendszer szükséges, valamint szélessávú, Wi-Fi vagy 3G internetkapcsolat (Sony rendszeredtől függően). Az internet-hozzáférési díjak a felhasználót terhelik. A PlayStation®4 rendszer online többjátékosos funkciói (ha a kérdéses tartalom/szolgáltatások tartalmaznak ilyeneket) csak az aktív fizetős PlayStation®Plus előfizetéssel rendelkező felhasználók számára érhetők el.

Ez az utalványkód készpénzre nem váltható, nem adható tovább és más módon sem cserélhető el. Nem cserélik ki, ha elveszett, ellopták vagy más módon felhasználták az engedélyed nélkül, és csak egyszeri használatra érvényes. A vásárlás dátumától számítva 12 hónapig érvényes. Az üzletszabályzatot lásd az eu.playstation.com/legal címen. “A SEN és a PlayStation®Store csak angol nyelven érhető el.”

“2”, “PlayStation”, “O” and “A” are registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. Also, “O” is a trademark of the same company. “Sony Entertainment Network” is a trademark of Sony Corporation. All rights reserved. © 2017 Bungie, Inc. All rights reserved. Destiny, the Destiny Logo, Bungie and the Bungie Logo are among the trademarks of Bungie, Inc. Published and distributed by Activision. Activision is a registered trademark of Activision Publishing, Inc. All other trademarks and trade names are the properties of their respective owners.
További tartalom betöltése.