Kívánságlista

12000 NHL® 18 Points Pack - ESD HUN (Letölthető)
PS4

30 999 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-09-15
 • Törzsvásárlói kártya
  +310 pont

12000 NHL® 18 Points Pack - ESD HUN (Letölthető) letöltésének folyamata

12000 NHL® 18 Points Pack - ESD HUN (Letölthető) ismertető

NHL™ 18 HOCKEY ULTIMATE TEAM™ - 12000 NHL 18 POINT KREDITCSOMAG

Hozd létre álomcsapatodat még ma NHL™ 18 Point kreditekkel!

Az elsődleges PS4® rendszeren való használathoz nem szükséges bejelentkezni a PSN-be, de a többi PS4® rendszeren való használathoz igen. A termék használata előtt tekintse meg a fontos egészségügyi információkat tartalmazó egészségügyi figyelmeztetéseket. Ezt az utalványkódot a Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited adta ki, és a kibocsátónál csak azok a felhasználók válthatják be, akik Magyarországon bejegyzett SEN fiók (korábbi nevén PlayStation®Network fiók) rendelkeznek. A 18 éven felülieknek szóló tartalomra/szolgáltatásokra vonatkozó utalványkódokat csak 18 éves vagy idősebb SEN főfiók-tulajdonosok válthatják be. Egyéb esetben a felhasználókra vonatkozó alsó korhatár 7 év, és 18 éves életkor alatt szülői beleegyezés szükséges. A használatra további korhatárbeli korlátozások is vonatkozhatnak.

A SEN fiókokra a PlayStation™Network (PSN) üzletszabályzata vonatkozik. Az utalványkód tárgyát képező tartalomhoz/szolgáltatásokhoz való hozzáférésre a PSN üzletszabályzatának feltételei, valamint a tartalomhoz/szolgáltatásokhoz tartozó esetleges további feltételek (a szoftverfelhasználási feltételeket is beleértve) vonatkoznak. Ha ezeket a feltételeket nem fogadod el, ne vedd meg ezt az utalványkódot! PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®Vita, PlayStation®4 rendszer vagy más kompatibilis Sony rendszer szükséges, valamint szélessávú, Wi-Fi vagy 3G internetkapcsolat (Sony rendszeredtől függően). Az internet-hozzáférési díjak a felhasználót terhelik. A PlayStation®4 rendszer online többjátékosos funkciói (ha a kérdéses tartalom/szolgáltatások tartalmaznak ilyeneket) csak az aktív fizetős PlayStation®Plus előfizetéssel rendelkező felhasználók számára érhetők el.

Ez az utalványkód készpénzre nem váltható, nem adható tovább és más módon sem cserélhető el. Nem cserélik ki, ha elveszett, ellopták vagy más módon felhasználták az engedélyed nélkül, és csak egyszeri használatra érvényes. A vásárlás dátumától számítva 12 hónapig érvényes. Az üzletszabályzatot lásd az eu.playstation.com/legal címen. “A SEN és a PlayStation®Store csak angol nyelven érhető el.”

*AZ NHL 18 PS4™ PLATFORMRA KIADOTT VÁLTOZATA (KÜLÖN KAPHATÓ), AZ ÖSSZES JÁTÉKFRISSÍTÉS TELEPÍTÉSE, INTERNETKAPCSOLAT ÉS EA-FIÓK SZÜKSÉGES. “2”, “PlayStation”, “O” and “A” are registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. Also, “O” is a trademark of the same company. “Sony Entertainment Network” is a trademark of Sony Corporation.

All rights reserved. EA Swiss Sarl, Place du Molard 8, 1204 Geneva, Switzerland. © 2017 Electronic Arts Inc. Az EA, az EA SPORTS, az EA SPORTS logó és az Ultimate Team az Electronic Arts Inc. védjegyei. Az NHL, az NHL Shield, valamint a Stanley Cup vizuális és szóvédjegy a National Hockey League bejegyzett védjegye; az NHL Expansion Draft elnevezés és logó, valamint az NHL Centennial Season logó pedig ugyanezen szervezet védjegye. Az itt szereplő valamennyi NHL logó és márkajelzés, valamint az NHL csapatok logói és márkajelzései az NHL és az érintett csapatok tulajdonát képezik, másolásuk az NHL Enterprises, L.P. előzetes írásos beleegyezése nélkül tilos. © NHL 2017. Minden jog fenntartva. A National Hockey League által hivatalosan engedélyezett termék. A National Hockey League Players’ Association, az NHLPA és az NHLPA logó az NHLPA védjegye, melyet az Electronic Arts Inc. a megfelelő licenc birtokában használ. © NHLPA. Az NHLPA által hivatalosan engedélyezett termék.
További tartalom betöltése.