Kívánságlista

Dead Island 2
PS4

Besorolás alatt

 • Házhoz szállítás
  Előrendelhető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  TBA 2020
 • Törzsvásárlói kártya
  +0 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 18+

Dead Island 2 ismertető

A Banoi szigetén történt zombi-apokalipszis után a világnak újabb problémával kell szembenéznie, a rejtélyes vírusfertőzés ugyanis Kaliforniában is felütötte a fejét, aminek hatására az egész várost blokád alá helyezte a katonaság – ezzel megakadályozva a világméretű katasztrófát. A Dead Island 2-ben megismerhetjük, hogy a trópusi szigetvilág után milyen az, amikor városi környezetben szabadul el a földi pokol, sőt mi több, kalandozásaink során olyan ismert helyszíneket is meg kell tisztítanunk a túlélés reményében az élőhalottaktól, mint a Golden Gate híd vagy Venice Beach. A kérdés csupán az: te meddig mész el a túlélés érdekében?

"...a cél ugyanis mindenki számára a túlélés..."

A Dead Island 2 a játékmenet tekintetében folytatja a korábbi epizódok által kitaposott útvonalat, így újfent egy kooperatív módra kiélezett – de egyedül is átélhető –, szerepjátékos hatásokat felvonultató FPS vár ránk, amelyben egyidejűleg már 8 fő is részt vehet az intenzív összecsapásokban. A játékot természetesen számtalan újdonság érte, de főként a harcrendszer tekintetében számíthatunk komolyabb módosulásokra, így bekerültek a kombók, amelyeknek köszönhetően minden eddiginél látványosabban végezhetünk ellenfeleinkkel, amire szükség is lesz, az élőhalottak ugyanis ezúttal addig támadnak majd, amíg meg nem szabadítjuk őket a fejüktől.

A kaliforniai zombi-kalandot a Dead Island 2-ben is négy karakterosztály oldalán élhetjük át, így lehetünk hunterek, berserkerek, speederek és bishopok. Bármelyiket is választjuk, mindegyiküket fejleszthetjük, különleges támadásokkal vértezhetjük fel, de akár fegyvereiket is módosíthatjuk. Akárcsak elődje, a Dead Island 2 is egy hatalmas, szabadon bejárható világot tár majd elénk, amelyben nem csak zombik, hanem még egészséges emberek is megtalálhatók lesznek, akik mellékküldetésekkel láthatnak el, csatlakozhatnak hozzánk, de akár meg is támadhatnak minket, ha úgy hozza a sors, netán olyan ellátmánnyal rendelkezünk, amire szükségük van. A cél ugyanis mindenki számára a túlélés lesz, méghozzá bármi áron!

 • A zombi-fertőzés már Kaliforniát fenyegeti! Egy túlélő bőrébe bújva itt az idő, hogy kiutat találj a lezárt városból, miközben megoldást keresel a kialakult helyzetre!
 • Egy hatalmas bejárható világ vár rád, amelyben az intenzív harcok és a szerepjátékos elemek mellett természetesen a sok ezernyi élőhalott is fontos szerepet kap!
 • Az új grafikus motornak köszönhetően minden eddiginél nagyobb realitás és rengeteg valószerű élmény fogad majd a Dead Island 2-ben!
További tartalom betöltése.