Kívánságlista

The Sims 4 Bundle - Cats & Dogs + Parenthood + Toddler Stuff - ESD HUN (Letölthető)
PS4

15 500 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  1970-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +155 pont

The Sims 4 Bundle - Cats & Dogs + Parenthood + Toddler Stuff - ESD HUN (Letölthető) letöltésének folyamata

The Sims 4 Bundle - Cats & Dogs + Parenthood + Toddler Stuff - ESD HUN (Letölthető) ismertető

The Sims 4 Parenthood

- Gyakorold a gyereknevelést, és segíts elkalauzolni a kicsiket a felnőttkorig. Döntsd el, mikor dorgálod vagy dicséred meg a gyerekeket a viselkedésükért, taníts nekik értékrendet, és formáld a jövőjüket.

The Sims 4 Cats & Dogs

- Hozz létre színes állatseregletet számtalan különféle kutya- és macskafajtából, változtasd meg örökre simjeid életét pár bundás családtaggal, és gyógyítsd a város kedvenceit állatorvosként.

The Sims 4 Toddler Stuff

- Öltöztesd a legkisebb simeket aranyos ruhákba, és lepd meg őket vidám frizurákkal! Építs házi játszóteret a szabadban színes, vidám díszítőelemekkel, és figyeld, ahogy a tipegők boldogan játszanak a csúszdán, a mászóalagutakban és a labdamedencékben a barátaikkal.

One-time licence fee to download to multiple PS4 systems. Sign in to PSN is not required to use this on your primary PS4, but is required for use on other PS4 systems.See Health Warnings for important health information before using this product. Az utalványkód kibocsátója: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (cégjegyzékszám: 06020283),10 Great Marlborough St, London, W1F 7LP, UK. Csak a kibocsátónál váltható be olyan felhasználók által, akik Magyarországhoz regisztrált Sony Entertainment Network (SEN) fiókkal rendelkeznek.
A Szolgáltatási Feltételek, Adatvédelmi Szabályzat, Utalványkód Feltételek, Szoftverfelhasználási Feltételek és további tartalomra/szolgáltatásra vonatkozó feltételek alkalmazandók. Lásd: www.playstation.com/legal/PSNTerms. Ha a feltételeket nem fogadja el, lépjen vissza a vásárlástól. A felhasználóknak 7 év fölöttieknek kell lenniük, és szülői hozzájárulás szükséges, ha 18 év alattiak. Az utalványkódok korhoz kötött tartalomra/szolgáltatásokra történő beváltásához a felhasználóknak ehhez megfelelő korúaknak kell lenniük. Az online többjátékos funkcionalitás PlayStation®4 rendszeren (ha alkalmazandó a releváns tartalomra/szolgáltatásokra) csak meglévő fizetős PlayStation®Plus előfizetéssel rendelkező felhasználók számára érhető el. PlayStation®3, PlayStation®Vita, PlayStation®4 rendszer vagy más kompatibilis Sony rendszer, valamint működő internetkapcsolat szükséges. Az internetkapcsolat díjai a felhasználót terhelik. Az utalványkód pénzre nem váltható be, továbbá viszonteladása és egyéb kicserélése nem lehetséges. Elveszítés, eltulajdonítás, illetve az Ön engedélye nélkül történő felhasználás esetén nem cseréljük ki. Csak egyszeri felhasználásra érvényes. “2”, “PlayStation” and “O” are registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. “Sony Entertainment Network” is a registered trademark or trademark of Sony Corporation. All rights reserved.EA Swiss Sarl, Place du Molard 8, 1204 Genf, Svájc.*A FUTTATÁSHOZ A THE SIMS 4 ALAPJÁTÉK (KÜLÖN KAPHATÓ) ÉS AZ ÖSSZES JÁTÉKFRISSÍTÉS TELEPÍTÉSE SZÜKSÉGES.A The Sims 4 játékhoz kapcsolódó anyagok © 2018 Electronic Arts Inc. Az EA, az EA logó, a Maxis, a Maxis logó, a The Sims és a The Sims plumbob az Electronic Arts Inc. védjegyei.

További tartalom betöltése.