Kívánságlista

Fallout 76: 1000 (+100 Bonus) Atoms - ESD HUN (Letölthető)
PS4

2 999 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2018-11-14
 • Törzsvásárlói kártya
  +30 pont

 Fallout 76: 1000 (+100 Bonus) Atoms - ESD HUN (Letölthető) letöltésének folyamata

Fallout 76: 1000 (+100 Bonus) Atoms - ESD HUN (Letölthető) ismertető

FALLOUT 76®: 1000 ATOM

Teljes játék szükséges hozzá!

Vásárolj 1000 (+100 bónusz!) Atomot – a Fallout 76 játékbeli fizetőeszközével testreszabási elemek egész sorát veheted meg a karaktered számára. Látogass el a játékbeli Atomic Shopba, és ismerkedj meg a kínálattal!

One-time licence fee to download to multiple PS4 systems. Sign in to PSN is not required to use this on your primary PS4, but is required for use on other PS4 systems. See Health Warnings for important health information before using this product. Az utalványkód kibocsátója: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (cégjegyzékszám: 06020283), 10 Great Marlborough St, London, W1F 7LP, UK.

Csak a kibocsátónál váltható be olyan felhasználók által, akik a Magyarországhoz regisztrált Sony Entertainment Network (SEN) fiókkal rendelkeznek. A Szolgáltatási Feltételek, Adatvédelmi Szabályzat, Utalványkód Feltételek, Szoftverfelhasználási Feltételek és további tartalomra/szolgáltatásra vonatkozó feltételek alkalmazandók. Lásd: www.playstation.com/legal/PSNTerms. Ha a feltételeket nem fogadja el, lépjen vissza a vásárlástól. A felhasználóknak 7 év fölöttieknek kell lenniük, és szülői hozzájárulás szükséges, ha 18 év alattiak. Az utalványkódok korhoz kötött tartalomra/szolgáltatásokra történő beváltásához a felhasználóknak ehhez megfelelő korúaknak kell lenniük. Az online többjátékos funkcionalitás PlayStation®4 rendszeren (ha alkalmazandó a releváns tartalomra/szolgáltatásokra) csak meglévő fizetős PlayStation®Plus előfizetéssel rendelkező felhasználók számára elérhető. PlayStation®3, PlayStation®Vita, PlayStation®4 rendszer vagy más kompatibilis Sony rendszer, valamint működő internetkapcsolat szükséges. Az internetkapcsolat díjai a felhasználót terhelik. Az utalványkód pénzre nem váltható be, továbbá viszonteladása és egyéb kicserélése nem lehetséges. Elveszítés, eltulajdonítás, illetve az Ön engedélye nélkül történő felhasználás esetén nem cseréljük ki. Csak egyszeri felhasználásra érvényes.
További tartalom betöltése.