Kívánságlista

Wonder Boy: The Dragon's Trap (PC) Letölthető
PC

5 549 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-06-08
 • Törzsvásárlói kártya
  +55 pont

Wonder Boy: The Dragon's Trap (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Wonder Boy: The Dragon's Trap (PC) Letölthető ismertető

A felfedezést, az akciót és a kalandot egyedi módon ötvöző kult klasszikus gyönyörű, kézzel rajzolt animációkkal és újrakomponált zenével tér vissza!

A Meka-Dragon egy félig ember, félig gyík szörnyszülőtté változtatott, és most a gyógyír után kutatsz! Az egyetlen reményed emberi alakod visszanyerésére a Szalamandra Kereszt - egy varázstárgy, amely képes az átkok megtörésére - megtalálása.

Az átok azonban minden egyes megölt sárkánnyal egyre erősebbé válik, különféle állatokká változtatva téged! Fedezz fel hatalmas, egymással összekapcsolt helyszíneket, amelyeket morcos szörnyek és egzotikus sárkányok laknak!

Főbb jellemzők:

 • Irányítsd a játék klasszikus főszereplőjét - a Hu-Man-t - vagy játssz a vadonatúj, régóta várt társaként, Hu-Girl-ként. Persze lehetsz Lizard-Man, Mouse-Man, Piranha-Man, Lion-Man, és Hawk-Man is, hogy különleges képességeidet felhasználva felfedezd a vidék legrejtettebb titkait.
 • Élvezd a - miden korosztály számára megfelelő - 3 nehézségi fokozatot, és váltsd át a modern grafikát és hangot bármikor a 8-bites látványvilágra és hangokra - akár játék közben is!

 

 

 

© SEGA / LAT 2017, all rights reserved
© DotEmu 2017, all rights reserved
Developed by Lizardcube

 

 

 

További tartalom betöltése.