Kívánságlista

Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun (PC) Letölthető
PC

8 069 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-09-15
 • Törzsvásárlói kártya
  +81 pont

Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun (PC) Letölthető ismertető

A tizenhatodik századi Kelet-Ázsiában zűrzavar uralkodik. Japánban az uralkodó sógun család elvesztette az ország feletti uralmat. Polgárháború készülődik, ahogy a regionális hadurak aktívan kiterjesztik hatalmukat. Koreában a Csoszon-dinasztiát megbénítják a királyi udvaron belüli frakciók hatalmi harcai. Kínában a Ming-dinasztia ereje lázadások és külföldi betolakodók miatt csökken. Ezek a látszólag különálló belső konfliktusok előkészítik az utat a három országot érintő nemzetközi háború előtt.

A Sengoku Jidai: Shadow of the Shogun egy körökre osztott taktikai és stratégiai játék, amely ezekben a zűrzavaros időkben játszódik, és a hadakozó fejdelemségek korára, valamint Korea japán inváziójára fókuszál. Emellett más kelet-ázsiai hadseregek is rendelkezésre állnak a régió különböző konfliktusainak minél pontosabb szimulálására.

Vedd át a parancsnokságot eltérő taktikai doktrínákat alkalmazó, különféle hadseregek felett. Vezesd győzelemre kiválasztott hadseregedet és tábornokodat a megtörtént történelmi csatákban, vagy a "mi lett volna, ha..." ütközetekben a mesterséges intelligencia és más játékosok ellenében. Válj még ambiciózusabbá, és vívd ki a regionális uralmat érj az operatív kampányszinten, ahol az előző harcok következményeit kell kezelned.

Ahhoz, hogy a japán sógun lehess, és megdöntsd a Középső Királyság császárát, vagy hogy egy pán-ázsiai birodalmat hozz létre, a csatatér mesterévé kell válnod. Ebben a zűrzavaros időben, Ázsia rád vár, hogy megszerezd!

 

 

 

©2017 Slitherine Software Ltd. All Rights Reserved. Sengoku Jidai, Slitherine Ltd. and their Logos are all trademarks of Slitherine Software Ltd. All other marks and trademarks are the property of their respective owners. Developed by Byzantine Games and Slitherine Software Ltd.

További tartalom betöltése.