Kívánságlista

Samsung 960GB SATA3 2,5" SM863 Enterprise (MZ-7KM960E) szerver SSD
PC

188 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Hitelinformációk, részletfizetés
  Hitelkalkulátor
 • Megjelenés
  2019-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +1890 pont
 • Garancia
  5 év

Samsung 960GB SATA3 2,5" SM863 Enterprise (MZ-7KM960E) szerver SSD ismertető

Optimalizálja a teherbírást írásigényes adatközponti környezetben is
 
Az adatokkal szemben támasztott egyre erősödő követelmények elvárják az adatkezelő központoktól, hogy új megoldásokat találjanak a nagy mennyiségű, sebességű és változatosságú információk feldolgozására. Kritikus fontosságúvá vált az adatkezelő központok számára, hogy képessé váljanak ezt a hihetetlen mennyiségű adatot gyorsabban, nagyobb teherbírással és biztonságosabban feldolgozni. Mivel a napi adatmennyiség javarészt strukturálatlan, szintén fontossá vált ennek az adatmennyiségnek az elemzése. Kiemelkedő teljesítményének, munkabírásának, biztonságának és energiahatékonyságának köszönhetően a Samsung SM863 SSD ideális választás online tranzakciókat (OLTP), email üzeneteket és adatbázisokat kezelő szerverekhez.
 
 
Tartós munkabírás a fejlett V-NAND technológiával
 
Az SM863 innovatív Samsung V-NAND technológiával készült, hogy az adatkezelő szerverek minden létfontosságú igényét kielégíthesse úgy a nagyobb kapacitás, sebesség, terhelhetőség, mint az energiahatékonyság tekintetében. Ez a forradalmi technológia olyan egyedülálló architektúrát alkalmaz, melyben a cellák 32 rétegben, függőlegesen épülnek egymásra, ennek eredményeként pedig, a tipikusan a sík NAND-ok esetében jelentkező cella interferencia jelentősen csökken. Ebből kifolyólag, az SM683-nak nem esik nehezére a nagy munkamennyiség és az adatközpontokkal járó állandó leterheltség optimális kezelése.
 
Állandó teljesítmény komoly igénybe vételt igénylő munkák esetén is
 
A naponta keletkező óriási mennyiségű adat miatt egyre sürgetőbb az igény a tömeges adatelemzések iránt, mely a Szolgáltatási minőség fenntartásának érdekében (QoS) gyorsabb véletlenszerű IOPS-ot és alacsonyabb látenciát követel meg. Az SM863 kivételesen magas, 520 / 485 MB/s szekvenciális olvasási / írási sebességet kínál, illetve 4 KB véletlenszerű olvasás / írás esetén 97.000 / 29.000-es IOPS-ot.
 

Növelje a biztonságot és nyugalmát a SED technológiával
 
Az SM863 állandó adatvédelmet kínál a Samsung AES-256-bites, hardveralapú Self-Encrypting Drive-jának (SED) segítségével. Ez a titkosító rendszer a szoftveres alapú titkosítások esetében gyakran tapasztalható teljesítmény csökkenés nélkül védi az adatokat, nagyobb teljesítményt, biztonságot és kezelhetőséget garantál.
 
Biztos adatvédelem
 
Az End-to-End védelemmel az output adatok konzisztensek maradnak az input adatokkal az egész adatátviteli folyamat alatt, mivel valós időben ismeri fel és javítja ki a jeleltéréseket az ECC - Hibakorrekciós kód segítségével. A Power-Loss védelem a beépített tantál kondenzátor segítségével véd a gyorsítótárban az adatromlás és adatvesztés ellen. A Dynamic Thermal Guard algoritmus az SSD hőmérsékletét felügyeli, szükség esetén szabályozza a teljesítményt, hogy megelőzze a túlmelegedés miatti kikapcsolást.

Megbízható szakértelem
 
Az SSD piac egyik vezetőjeként, a Samsung egy olyan egyedülálló szolgáltató mely valóban „házon belül” tervezi meg és vitelezi ki az SSD-k fontos alkatrészeit, a DRAM-ot a NAND flash memóriát, a vezérlést és a firmware-t egyaránt. A V-NAND technológiai innováció egyik vezető vállalataként a Samsung mélyreható ismeretekkel rendelkezik minden alkotóelem tekintetében, és képes a fejlesztés minden fázisában finoman összehangolni az egyes elemeket, melyek ezáltal tökéletes szinergiában működnek.
 
 

Specifikáció

Család
CsaládSamsung SM863 Enterprise
Technikai paraméterek
Formátum2,5"
Háttértár méret960 GB
Olvasási sebesség max.520 MB/s
Írási sebesség max.485 MB/s
Foglalat(ok)
Serial ATA 3Igen
További tartalom betöltése.