Kívánságlista

Samsung 960GB SATA3 2,5" PM863 Enterprise (MZ-7LM960E) szerver SSD
PC

153 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Hitelinformációk, részletfizetés
  Hitelkalkulátor
 • Megjelenés
  2019-08-20
 • Törzsvásárlói kártya
  +0 pont
 • Garancia
  3 év

Samsung 960GB SATA3 2,5" PM863 Enterprise (MZ-7LM960E) szerver SSD ismertető

Élvonalbeli SSD, teljesítményben, teherbírásban és energiahatékonyságban egyaránt
 
A 24 / 7 elvű adatközpontokkal szemben igen magas követelményeket támaszt az adatforgalom óriásléptékű növekedése, így céljuk a még nagyobb gyorsaság és a költséghatékonyság. Az optimális megoldás a Samsung SSD PM863. A 2,5 hüvelykes kivitelezésbe zárt 3,84 TB-os kapacitással büszkélkedhető PM863 értékes helyet takarít meg anélkül, hogy extra energiafogyasztást igényelne, vagy teljesítménycsökkenést okozna, hála az innovatív Samsung V-NAND technológiának. A PM863 magas véletlenszerű másodpercenkénti Input / Output műveleti (IOPS) értéket biztosít, kisebb látenciával, nagyobb megbízhatósággal és kevesebb üzemeltetési költséggel (TCO) vegyes munkaterhelés mellett is, ideális választás tartalomszolgáltató hálózatokhoz (CDN), stream- vagy Web szerverekhez.
 
 
Nagyobb teherbírás a V-NAND technológiával
 
A PM863 a legmodernebb Samsung V-NAND technológiával rendelkezik, vagyis a vertikális rétegeket háromdimenzióban helyezi el, ezzel kiküszöböli a sík NAND-ok esetében jelentkező cella-interferenciát, mely az adatromlás egyik fő oka. A technológia eredményeként nagyobb kapacitás érhető el ugyanakkora alapterületen, emellett megnövekedett teljesítmény, teherbírás és energiahatékonyság is - minden, ami az adatközpontok számára létfontosságú.
 
Optimalizált teljesítmény
Hála a vegyes munkaterhelésre optimalizált hardvereknek és szoftvereknek, a belső teszt során a PM863 nem kevesebb, mint 90%-os konzisztencia szintet volt képes tartani,ezzel szemben a versenytársak eredményei a teljesítményskálán nagymértékű ingadozást mutatnak a 73-99%-os értéktartományon belül.*IOPS konzisztencia összehasonlítási teszt 4 KB-os véletlenszerű olvasási / írási vegyes munkaterhelés alatt, 960 GB-os PM863-mal **IOPS konzisztencia = ([IOPS a 99,9-ik százalékban]÷[átlagos IOPS]) x 100
 
 
Alacsonyabb TCO teljesítménycsökkenés nélkül
 
A PM863 átlagosan kevesebb energiát fogyaszt és kevesebb hőt termel adatközponti környezetben, mint a HDD-k. A meghajtók mozgó mechanikus alkatrészei miatt egy tipikus HDD több hőt bocsát ki, hűtésük pedig nagymértékű energiaráfordítást igényel. Az energiahatékony PM863 azonban nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, melyek hőt fejlesztenének, ezért sokkal kevesebb energiát használ fel hűtésre.
 
Biztos adatvédelem
 
Az End-to-End védelemmel az output adatok konzisztensek maradnak az input adatokkal,mivel valós időben ismeri fel és javítja ki a jeleltéréseket az ECC - Hibakorrekciós kód segítségével. A Power-Loss védelem a beépített tantál kondenzátor segítségével véd a gyorsítótárban, az áramkimaradás esetén jelentkező adatromlás és adatvesztés ellen. A Dynamic Thermal Guard algoritmus az SSD hőmérsékletét felügyeli, hogy ezáltal megelőzze a túlmelegedés miatti kikapcsolást.
 
Hasznosítsa az innovációs technológia vezetőjének szakértelmét
 
A Samsung egy olyan egyedülálló szolgáltató mely valóban „házon belül” tervezi meg és vitelezi ki az SSD-k alkatrészeit, a DRAM-ot a NAND flash memóriát, a szabályozót és a firmware-t. A V-NAND technológia egyik vezető vállalataként a Samsung mélyreható ismeretekkel rendelkezik az alkotóelemek tekintetében, és a fejlesztés minden fázisában finoman összehangolja az egyes elemeket, melyek így tökéletes szinergiában működnek.

Specifikáció

Család
CsaládSamsung PM863 Enterprise
Technikai paraméterek
Formátum2,5"
Háttértár méret960 GB
Olvasási sebesség max.540 MB/s
Írási sebesség max.475 MB/s
Foglalat(ok)
Serial ATA 3Igen
További tartalom betöltése.