Kívánságlista

Razer BlackWidow X Tournament Chroma
PC

44 490 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Hitelinformációk, részletfizetés
  Hitelkalkulátor
 • Megjelenés
  2016-07-21
 • Törzsvásárlói kártya
  +445 pont
 • Garancia
  1 év

Razer BlackWidow X Tournament Chroma ismertető

A BlackWidow X Tournament Chroma képében a Razer elhozta a profi játékosoknak tervezett prémium kategóriás gamer billentyűzetek legújabb szintjét, ezzel a klaviatúrával ugyanis garantáltan minden vágyunk teljesül majd, legyen szó akár a pontos irányításról, akár a díjnyertes megjelenésről, vagy a páratlan kényelemről.

A Razer terméke ehhez saját fejlesztésen alapuló mechanikus gombszerkezeteket, elragadóan kényelmes kialakítást, modern dizájnt, valamint olyan elképesztően hosszú élettartamot garantál, amelynek során az egyes billentyűk akár 80 millió leütést is kibírnak majd a használat során.

A Razer BlackWidow X Tournament Chroma természetesen teljes egészében programozható gombokkal és külön játék üzemmóddal is rendelkezik, ennek megfelelően maximálisan az ízlésünkhöz igazíthatjuk majd az irányítás sajátosságait, sőt mi több, akár minden egyes játékhoz másik gombkiosztást állíthatunk be a maximális kényelem érdekében.

Habár a Razer gamer billentyűzetének már a puszta megjelenése is egészen elképesztő, ellenben az igazi sajátosságát a közel 17 millió színben pompázó háttérvilágítás adja meg, amit eltérő effektekkel tehetünk majd még sajátosabbá.

További tartalom betöltése.