Kívánságlista

Oculus Rift
PC

229 890 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Hitelinformációk, részletfizetés
  Hitelkalkulátor
 • Megjelenés
  TBA (2016 Q3)
 • Törzsvásárlói kártya
  +2299 pont
 • Garancia
  1 év

Oculus Rift ismertető

Az Oculus az elsők között kezdte el fejleszteni a saját technológiáját és ez minden apró kis megoldásában tetten érhető. Akár szemüveggel is tudod viselni, mert az optika az személyes igényeidre állítható. A speciális dupla kijelzős AMOLED kijelzők tökéletes látásért, a fejpántra szerelt 3D fejhallgatók pedig az audio élményért kezeskednek. A virtuális térben való mozgásodat az Oculus különleges technológiája biztosítja, úgy hogy a szemüveg szélein infravörös LED izzók bocsájtanak ki fényt, amit a csomagban kapható érzékelő fogad ezáltal garantálva a tökéletes mozgás lekövetést.

A Rift-hez az alap csomagban két zseniális játék jár. Az EVE: Valkyre-rel szédítő űrcsatákban kell részt venned, míg a Lucky's Tale meséjével egy aranyos rókát kell kalandjain keresztül irányítanod. Az Oculus több gyártóval is együtt működik ezért a szemüveghez egy Xbox kontrollert kapsz ajándékba, melyet a virtuális játékokban tudsz használni. Érdemes tudnod, hogy a Rift-hez a saját fejlesztésű kontrollere is megvásárolható lesz.

A kiadók gőzerővel fejlesztik az izgalmasabbnál izgalmasabb játékokat és tartalmakat az Oculusra. Jelenleg a készülékkel 3D filmeket és kreatív alkalmazásokat is tudsz használni. De, mihez is lehet csatlakoztatni az Oculus Rift-et? Nos, a Rift -t PC tulajdonosok tudják kiaknázni. Az ajánlott rendszerigény: NVIDIA GTX 970 / AMD R9 290 vagy erősebb. A Rift Intel i5-4590 vagy azzal meg egyező processzort kíván. 8GB RAM és HDMI 1.3 video kimenetre van szükség a csatlakoztatáshoz és 3 db usb bemenetre.

Az Oculus Rift-hez ajánlott PC konfiguráció:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1 64 bit vagy újabb

CPU:  Intel i5-4590 vagy jobb

RAM: 8GB vagy több

Videókártya:  NVIDIA GTX 970 / AMD R9 290 vagy jobb

További tartalom betöltése.