Kívánságlista

Dex (PC/MAC/LX) Letölthető
PC

4 499 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-05-07
 • Törzsvásárlói kártya
  +45 pont

Dex (PC/MAC/LX) Letölthető letöltésének folyamata

Dex (PC/MAC/LX) Letölthető ismertető

Fedezz fel, harcolj, beszélj és törj fel a gazdag, 2D akció szerepjáték cyberpunk világában!

Egy rejtélyes és nagy hatalmú szervezettel a nyomodban bejárhatod Harbor Prime futurisztikus városát, és váratlan szövetségesekre tehetsz szert a küldetésed során, hogy megdöntsd a rendszert. Ebben a cyberpunk kalandban, melyet a Szárnyas fejvadász és a Neurománc ihletett, szabadon választhatsz magadnak játékstílust: halk orgyilkos, hacker, diplomata vagy lényegre törő fegyveres válik belőled?

Visszaemlékezésként a korai 2D-s platformerek, akciójátékok és modern szerepjátékos elemek kombinálásával a Dex valós idejű harcot, komoly hangvételű történetet és interaktív párbeszédeket kínál.

Szabd testre a karaktered képességeit, felszerelését és még az augmentációit is; ezek implantátumok, melyek emberfeletti tulajdonságokkal ruháznak fel, és új utakat nyitnak meg előtted a játék nyitott világában.

A forradalmi hackelő játékkal a kibertérbe is belevetheted magad: győzd le a vírusokat és a behatolás elleni védelmet az ágyúk kikapcsolásához, tölts túl gépeket, lopj el vállalati adatokat, és bénítsd meg az ellenfeleidet!

 

 

 

© 2014 - 2016 Dreadlocks Ltd. Minden jog fenntartva.

További tartalom betöltése.